Δεν υπάρχουν χρήματα

Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης και στην Γυμναστική

Η Ομοσπονδία Γυμναστικής αποφάσισε στο διοικητικό συμβούλιό της Δευτέρας να αναστείλει όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητές της μέχρι τις 31 Μαΐου, εξαιτίας της έλλειψης χρημάτων στα ταμεία της. Είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι το άθλημα δεν διαθέτει χρήματα για να πραγματοποιήσει τις διοργανώσεις που είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν. Εκκρεμεί η συνάντηση με Μπιτσαξή και Γκερέκου.

Η Ομοσπονδία Γυμναστικής αποφάσισε στο διοικητικό συμβούλιό της Δευτέρας να αναστείλει όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητές της μέχρι τις 31 Μαΐου, εξαιτίας της έλλειψης χρημάτων στα ταμεία της.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Θανάσης Βασιλειάδης, έχει στείλει ήδη σχετικές επιστολές τόσο στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Πάνο Μπιτσαξή, όσο και στην υφυπουργό Τουρισμού και Πολιτισμού, Αντζελα Γκερέκου ζητώντας συνάντηση μαζί τους για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΕΓΟ.

Είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι το άθλημα της Γυμναστικής δεν διαθέτει χρήματα για να πραγματοποιήσει τις διοργανώσεις που είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk