Συγχαρητήρια Παπανδρέου: «Καίριο το χτύπημα!»

Συγχαρητήρια στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας «που συνέβαλαν αποφασιστικά στο καίριο χτύπημα κατά της τρομοκρατίας και της βίας στη χώρα μας» έδωσε ο Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου. Ο κ. Παπανδρέου μετά τη συνάντηση, κατά τη διάρκεια της οποίας ενημερώθηκε για την πορεία των ερευνών στο θέμα της τρομοκρατίας, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «το αίσθημα της ασφάλειας ήταν ζητούμενο. Είχε απαξιωθεί η Αστυνομία. …

Συγχαρητήρια Παπανδρέου: «Καίριο το χτύπημα!» | tovima.gr

Συγχαρητήρια στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας «που συνέβαλαν αποφασιστικά στο καίριο χτύπημα κατά της τρομοκρατίας και της βίας στη χώρα μας» έδωσε ο Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου.

Ο κ. Παπανδρέου μετά τη συνάντηση, κατά τη διάρκεια της οποίας ενημερώθηκε για την πορεία των ερευνών στο θέμα της τρομοκρατίας, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «το αίσθημα της ασφάλειας ήταν ζητούμενο. Είχε απαξιωθεί η Αστυνομία. Σήμεραβάζουμε τάξη και στέλνουμε το μήνυμα όχι μόνο σε κάθε πο λίτη,αλλά και διεθνώς- και αυτό είναι πολύ σημαντικό,ακόμη και για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας». Στη συνάντηση παρευρέθησαν ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Λευτέρης Οικονόμου και ο διευθυντής της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας κ. Αλκιβιάδης Τζοΐτης. Ακόμη ο Πρωθυπουργός επισήμανε: «Είναι σημαντικό, 43 χρόνια μετά τη χούντα, που παλέψαμε για την ανεξαρτησία της χώρας,σήμερανα παλέψουμε για την απελευθέρωση των δυνατοτήτων του Ελληνισμού, αυτών των τεράστιων δυνατοτήτων που έχουν ο Ελληνας και η Ελληνίδα».

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk