Αξιοποιήσιμα στοιχεία αναμένουν οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας να προκύψουν μέσω της εξέτασης των σκληρών δίσκων υπολογιστών που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο σπίτι του Νίκου Μαζιώτη στα Καλύβια, στη μονοκατοικία της Νέας Φιλαδέλφειας και στο σπίτι φίλης του Λάμπρου Φούντα στην Πάτρα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα θα ολοκληρωθεί η εξέταση του σκληρού δίσκου του κατηγορουμένου για συμμετοχή στον «Επαναστατικό Αγώνα», στον οποίο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχουν ανακαλυφθεί προκηρύξεις της οργάνωσης με τις οποίες αναλαμβάνει την ευθύνη για παλαιότερες επιθέσεις της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία αναμένει με πολλές προσδοκίες τις αναλύσεις των εργαστηρίων και τα αποτελέσματά τους. Οπως ανέφεραν χθες αξιωματικοί με γνώση των ερευνών, τα πειστήρια και η πλήρης ανάλυσή τους απαιτούν χρόνο προκειμένου να αποδώσουν με σιγουριά αποτελέσματα. Τόνιζαν μάλιστα ότι «ως σήμερα έχει εξεταστεί μόλις το 7% των στοιχείων που συλλέξαμε τις τελευταίες ημέρες», σημειώνοντας ότι με την ολοκλήρωση των λοιπών εξετάσεων και διασταυρώσεων αναμένεται να προκύψουν πολύ περισσότερα στοιχεία τα οποία θα «δένουν» την υπόθεση πολύ περισσότερο.

Από αυτά άλλωστε αναμένεται να προκύψουν οι ενδείξεις συμμετοχής και για τους υπόλοιπους που φέρονται να συμμετέχουν στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας». Σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, σε αυτήν τη λίστα περιλαμβάνονται ίσως και περισσότερα από δέκα άτομα, για τα οποία υπάρχουν ενδείξεις συμμετοχής τους και αναμένονται τα εργαστηριακά αποτελέσματα προκειμένου να προκύψουν και αποδείξεις. Παράλληλα, αύριο ή το αργότερο την Παρασκευή, θα εξαχθούν τα αποτελέσματα από τη σύγκριση του γενετικού υλικού που είχε εντοπιστεί σε παλαιότερες τρομοκρατικές επιθέσεις με αυτό που εντοπίστηκε στα σπίτια των συλληφθέντων.