Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ 12Η ΜΠΙΕΝΑΛΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ

Με στόχο την αναβάθμιση και τη διεθνή προβολή του ελληνικού αρχιτεκτονικού έργου το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής αναλαμβάνει την ευθύνη της διοργάνωσης της ελληνικής συμμετοχής στη 12η Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής της Βενετίας, η οποία διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια και θα διαρκέσει από 29 Αυγούστου ως 21 Νοεμβρίου 2010 συγκεντρώνοντας συμμετοχές από 54 χώρες. Το υπουργείο προκηρύσσει ανοιχτή πρόσκληση καλώντας τους ενδιαφερόμενους αρχιτέκτονες, …

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ 12Η ΜΠΙΕΝΑΛΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ | tovima.gr

Με στόχο την αναβάθμιση και τη διεθνή προβολή του ελληνικού αρχιτεκτονικού έργου το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής αναλαμβάνει την ευθύνη της διοργάνωσης της ελληνικής συμμετοχής στη 12η Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής της Βενετίας, η οποία διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια και θα διαρκέσει από 29 Αυγούστου ως 21 Νοεμβρίου 2010 συγκεντρώνοντας συμμετοχές από 54 χώρες.

Το υπουργείο προκηρύσσει ανοιχτή πρόσκληση καλώντας τους ενδιαφερόμενους αρχιτέκτονες, μέλη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη θέση του εθνικού επιτρόπου, καθώς και για το θέμα της Μπιενάλε, που είναι η συνάντηση ανθρώπων και αρχιτεκτονικής («Ρeople meet in architecture»).

Τους υποψηφίους και τις προτάσεις τους θα αξιολογήσει τριμελής επιτροπή, αποτελούμενη από τους αρχιτέκτονες κκ. Ηλία Ζέγγελη, Γιώργο Τζιρτζιλάκη και τη διευθύντρια του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης κυρία Αννα Καφέτζη. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενδιαφέροντος είναι η 12η Μαρτίου και η ανακοίνωση του εθνικού επιτρόπου θα γίνει στις 24 Μαρτίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
  • Βηματοδότης Περί εκπροσώπων…έρημων και απρόσωπων Με αφορμή τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα πολιτικής κακοφωνίας και, αν μη τι άλλο, ατυχούς ενημέρωσης και... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk