ΣΤΗΛΗ ΑΛΑΤΟΣ

Δάκτυλα

Α, όχι, διαφωνώ. Κάθετα και οριζόντια. Διαβάστε καλύτερα την εικόνα. Της Αφροδίτης. Στο γερμανικό «Focus» εννοώ. Μπορεί από λάθος. Μπορεί από άγνοια σημειολογίας. Ετσι κι αλλιώς εντελώς φιλέλλην ο Γερμανός. Πρώτο, λοιπόν. Το σημείο του υψωμένου δακτύλου ολότελα σεξουαλικό. Λογικό. Από την Αφροδίτη προέρχεται. Επομένως οργασμικό. Μεταξύ μας τώρα. Το Fuck καθόλου υβριστικό. Το «δάκτυλο» σύμβολο ερωτικό. Η απόλαυση. Η αναπαραγωγή του είδους. Ανευ αυτού ουδείς εξ ημών και υμών θα υπήρχαμε εδώ.

Α, όχι, διαφωνώ. Κάθετα και οριζόντια. Διαβάστε καλύτερα την εικόνα. Της Αφροδίτης. Στο γερμανικό «Focus» εννοώ. Μπορεί από λάθος. Μπορεί από άγνοια σημειολογίας. Ετσι κι αλλιώς εντελώς φιλέλλην ο Γερμανός. Πρώτο, λοιπόν. Το σημείο του υψωμένου δακτύλου ολότελα σεξουαλικό. Λογικό.

Από την Αφροδίτη προέρχεται. Επομένως οργασμικό. Μεταξύ μας τώρα. Το Fuck καθόλου υβριστικό.

Το «δάκτυλο» σύμβολο ερωτικό. Η απόλαυση. Η αναπαραγωγή του είδους. Ανευ αυτού ουδείς εξ ημών και υμών θα υπήρχαμε εδώ. Το δεύτερο σημείο- το κυριότερο- αποτελείται από τη σύνθεση του δακτύλου της Αφροδίτης με τον τίτλο «Βetrugen in der Εuro-Familie». Που πάει να πει: «Απατεώνες στην ευρωπαϊκή οικογένεια». Ωραία. Ποιος το λέει αυτό; Η Αφροδίτη. Από πού προέρχεται η εν λόγω κυρία; Φυσικά από Ελλάδα. Τι λοιπόν λέει η θεά; «Fuck you crooks». Οχι φυσικά τους Ελληνες, αλλά κάποιους μεγαλοσχήμονες ευρωπαίους αρχηγούς. Μπορεί να υπονοεί τη γερμανική Siemens. Μπορεί τον Γκέρχαρντ Σρέντερ, που έχει πάρει σβάρνα όλες τις υψηλές θέσεις για χοντρές μπίζνες ανά την υφήλιο. Μπορεί τον μεγαλομαφιόζο Μπερλουσκόνι. Μπορεί τον Πορτογάλο Μπαρόζο. Η χώρα του οποίου προεξοφλεί από τώρα τα κέρδη της επόμενης χρονιάς. Μπορεί τη γερμανική βιομηχανία όπλων που μοσχοπουλάει υποβρύχια ελαττωματικά. Μπορεί τους βρετανούς βουλευτές που ακόμα και τα τσιγάρα τους τα χρεώνουν στο δημόσιο ταμείο. Μπορεί τους μεγαλοπαράγοντες των Βρυξελλών που τρώνε τον αγλέουρα από τα πορτοφόλια των φτωχών. Μπορεί το γερμανικό Δημόσιο που έχει κάνει γαργάρα πολεμικές αποζημιώσεις 30 δισεκατομμυρίων δολαρίων χωρίς τους τόκους από το Σαράντα. Διότι είναι βεβαιωμένο. Το μέγεθος μετράει. Μικρή η Ελλάς, μικροί και οι απατεώνες της λιγουριάς. Μεγάλη η Ευρώπη, μεγάλοι και άπιαστοι οι απατεώνες της γερμανικής λαμογιάς. Ενα καρβέλι να αρπάξεις στη φυλακή θα αράξεις. Αν όμως δισεκατομμύρια κατασπαράξεις, τότε σαν αυτοκράτωρ τους μικρούς θα ξεκοιλιάσεις!

ddanikas@dolnet.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
  • Πάσχα στο χωριό; Κατά την τακτική ενημέρωση για την πανδημία, η κυρία Κοτανίδου εξέφρασε την ελπίδα ότι φέτος το Πάσχα ίσως να... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
  • Ταπεινά τσιπς αντί για χαβιάρι… Οι προμήθειες στη βίλα καταστράφηκαν από τις διακοπές ρεύματος και η snob, κακομαθημένη οικοδέσποινα αναγκάστηκε, για να χορτάσει την...
Helios Kiosk