Σύντομα επιχειρηματικά

* ΑΤΕbank: Το διοικητικό συμβούλιο της τράπεζας αποφάσισε την εξαγορά των μετοχών των θυγατρικών της εταιρειών ΑΤΕ Leasing ΑΕ (ποσοστό 0,59%), ΑΤΕ Κάρτα ΑΕ (ποσοστό 2%), ΑΤΕ Χρηματιστηριακή ΑΕ (ποσοστό 33,41%), ΑΤΕ Τεχνική Πληροφορική ΑΕ (ποσοστό 10,34%) και ΑΤΕxcelixi ΑΕ (ποσοστό 5%) που σήμερα κατέχονται από άλλες θυγατρικές εταιρείες του ομίλου. * Ιασώ: Σε λειτουργία θέτει τη νέα Γενική-Μαιευτική Κλινική Ιασώ Θεσσαλίας στην περιοχή της Λάρισας η εισηγμένη εταιρεία.

Σύντομα επιχειρηματικά | tovima.gr

* ΑΤΕbank: Το διοικητικό συμβούλιο της τράπεζας αποφάσισε την εξαγορά των μετοχών των θυγατρικών της εταιρειών ΑΤΕ Leasing ΑΕ (ποσοστό 0,59%), ΑΤΕ Κάρτα ΑΕ (ποσοστό 2%), ΑΤΕ Χρηματιστηριακή ΑΕ (ποσοστό 33,41%), ΑΤΕ Τεχνική Πληροφορική ΑΕ (ποσοστό 10,34%) και ΑΤΕxcelixi ΑΕ (ποσοστό 5%) που σήμερα κατέχονται από άλλες θυγατρικές εταιρείες του ομίλου.

* Ιασώ: Σε λειτουργία θέτει τη νέα Γενική-Μαιευτική Κλινική Ιασώ Θεσσαλίας στην περιοχή της Λάρισας η εισηγμένη εταιρεία. Το επενδυτικό πρόγραμμα της θυγατρικής ολοκληρώθηκε πρόσφατα και έφθασε στα 70 εκατ. ευρώ αντί του αρχικά προϋπολογισθέντος ύψους 75 εκατ. ευρώ. Επίσης, ολοκληρώθηκε η διαδικασία λήψης άδειας λειτουργίας της Γενικής Κλινικής. Ως ημερομηνία έναρξης λειτουργιών ορίστηκε η Δευτέρα 22 Μαρτίου.

* ΟΠΑΠ: Η εταιρεία γνωστοποίησε στο ΧΑ ότι η Capital Research and Μanagement Company- εταιρεία διαχείρισης επενδύσεων- κατέχει 47.853.660 μετοχές (άμεσα: 0, έμμεσα: 47.853.660), ήτοι ποσοστό 15,0011% επί του συνόλου των μετοχών της εισηγμένης εταιρείας και των αντίστοιχων δικαιωμάτων ψήφου. Σημειώνεται ότι στο ποσοστό αυτό εξακολουθεί να συμπεριλαμβάνεται και ποσοστό 5,148%, που αντιστοιχεί σε 16.421.040 μετοχές και δικαιώματα ψήφου, που κατέχει άμεσα η εταιρεία Capital Ιncome Βuilder.

* Ελλάκτωρ: Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι προχώρησε στη σύναψη ομολογιακού δανείου ύψους 50 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση του επενδυτικού προγράμματος της εταιρείας ή και κεφαλαίου κίνησης μονιμότερου χαρακτήρα. Το ομολογιακό δάνειο είναι πενταετούς διάρκειας και υπογράφηκε σε συνεργασία με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος ΑΤΕ και την ΤΤΕΛΤΑ Ανώνυμη Εταιρεία Διαχειρίσεως Αμοιβαίων Κεφαλαίων.

* Frigoglass: Κάτω του 5% μειώθηκε το ποσοστό συμμετοχής της Μontanaro Group, επί του μετοχικού κεφαλαίου του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας στις 22 Φεβρουαρίου.

* Vodafone: Με το αριστείο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης τιμήθηκε από τον Σύνδεσμο Διαφημιζομένων Ελλάδος η Vodafone για το πρόγραμμα τηλεϊατρικής, το οποίο εφαρμόζει από το 2006. Σήμερα, το πρόγραμμα τηλεϊατρικής εφαρμόζεται σε 17 απομακρυσμένους δήμους σε όλη την Ελλάδα με την οργάνωση και υποστήριξη της Vodafone, τον συντονισμό του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΟΤΑ του οποίου οι δήμοι αποτελούν μέλη του, τη συμμετοχή του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και την τεχνική υποστήριξη και εκπαίδευση της εταιρείας Vidavo.

* Ιntracom: Επίσκεψη ενημερωτικού χαρακτήρα πραγματοποίησε ο υπουργός Εκτάκτων Αναγκών του Αζερμπαϊτζάν κ. Κamaladdin Ηeydarov στις εγκαταστάσεις του ομίλου στην Παιανία. Ο υπουργός συναντήθηκε με μέλη της διοίκησης του ομίλου Ιntracom Ηoldings. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εκπρόσωποι των Ιntracom Τelecom, Ιntracom Defense Εlectronics και Ιntracom ΙΤ Services παρουσίασαν τις δραστηριότητες του oμίλου στην Ελλάδα και διεθνώς, με έμφαση στις ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες τεχνολογίας για τη δημόσια διοίκηση, και συγκεκριμένα για την προστασία του πολίτη και τη διαχείριση εκτάκτων αναγκών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk