Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ «Ντράπηκα επί Καραμανλή»

Ρήγμα στις σχέσεις του προέδρου της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαρά και του προκατόχου του κ. Κ. Καραμανλή δημιουργούν οι πραιτωριανοί της Ρηγίλλης. Αν και ο κ. Σαμαράς καλύπτει πολιτικά πλήρως τον πρώην πρωθυπουργό, οι «σαμαρικοί» σκληροπυρηνικοί βουλευτές, όπως ο κ. Β. Μιχαλολιάκος, εξακολουθούν να επικρίνουν τον κ. Καραμανλή. «Ντράπηκα που έκλεισε η Βουλή στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού και παραγράφηκαν “σκάνδαλα”» τόνισε ο κ. Μιχαλολιάκος. Η στάση του γραμματέα Αυτοδιοίκησης ενόχλησε τη Ρηγίλλης που δεν επιθυμεί να υπάρχει «ψυχροπολεμικό» κλίμα στις σχέσεις των κκ.

Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ  «Ντράπηκα επί  Καραμανλή» | tovima.gr

Ρήγμα στις σχέσεις του προέδρου της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαρά και του προκατόχου του κ. Κ. Καραμανλή δημιουργούν οι πραιτωριανοί της Ρηγίλλης. Αν και ο κ. Σαμαράς καλύπτει πολιτικά πλήρως τον πρώην πρωθυπουργό, οι «σαμαρικοί» σκληροπυρηνικοί βουλευτές, όπως ο κ. Β. Μιχαλολιάκος, εξακολουθούν να επικρίνουν τον κ. Καραμανλή. «Ντράπηκα που έκλεισε η Βουλή στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού και παραγράφηκαν “σκάνδαλα”» τόνισε ο κ. Μιχαλολιάκος. Η στάση του γραμματέα Αυτοδιοίκησης ενόχλησε τη Ρηγίλλης που δεν επιθυμεί να υπάρχει «ψυχροπολεμικό» κλίμα στις σχέσεις των κκ. Σαμαρά και Καραμανλή.

Ιδιαίτερα επικριτικός για στελέχη της προηγούμενης κυβέρνησης και ο γραμματέας Συνδικαλιστικών Φορέων της ΝΔ κ. Ι.Μανώλης, που είπε ότι ο κ. Σαμαράς δεν έχει να φοβηθεί τίποτε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk