Για επιτάχυνση επενδύσεων

Τη σύσταση του Ελληνικού Ταμείου Ανάπτυξης ανακοίνωσε η υπουργός Οικονομίας

Τη σύσταση του Ελληνικού Ταμείου Ανάπτυξης, ανακοίνωσε την Τρίτη η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λούκα Κατσέλη. Στόχος του Ταμείου ανέφερε η υπουργός είναι η αξιοποίηση επενδυτικών δυνατοτήτων σε βασικούς άξονες της οικονομίας.

Τη σύσταση του Ελληνικού Ταμείου Ανάπτυξης, ανακοίνωσε την Τρίτη η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λούκα Κατσέλη, μιλώντας στο συνέδριο που διοργάνωσε η Capital Link στην Αθήνα με θέμα: «Πρόσβαση σε κεφάλαια σήμερα – Αναμένοντας την ανάκαμψη».

Στόχος του Ταμείου ανέφερε η υπουργός Οικονομίας είναι η αξιοποίηση επενδυτικών δυνατοτήτων σε βασικούς άξονες της οικονομίας.

Τόνισε επίσης τη σημασία και το ρόλο της ναυτιλίας στις προσπάθειες που γίνονται για την ανόρθωση της ελληνικής οικονομίας.

Στις προτεραιότητες του υπουργείου της, υπογράμμισε η κυρία Κατσέλη, είναι η προσέλευση νέων στο ναυτικό επάγγελμα και η αναβάθμιση της ναυτικής εκπαίδευσης.

Αναφέρθηκε ακόμη στις δυνατότητες της ναυτιλίας και στις προσπάθειες της κυβέρνησης να εξισορροπήσει την εθνική οικονομία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk