Για να μας δώσουν τα 25 δισ. ευρώ

Τελεσίγραφο ΒρυξελλώνMειώστε 7% τους μισθούς – Αυξήστε τον ΦΠΑ στο 21% και ακόμη 20% τον φόρο στα καύσιμα

«Τελεσίγραφο» στην κυβέρνηση να προχωρήσει στη μείωση του μισθολογικού κόστους κατά 7% – απόφαση που ισοδυναμεί με την κατάργηση του 14ου μισθού-, καθώς και στην αύξηση του ΦΠΑ και του ειδικού φόρου στα καύσιμα, έστειλαν οι Βρυξέλλες προκειμένου να τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο βοήθειας των 25 δισ. ευρώ προς τη χώρα μας. Στο πλαίσιο αυτό ξεκινά σήμερα στην Αθήνα ο παράλληλος έλεγχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ για την πραγματική δημοσιονομική κατάσταση της οικονομίας και την αξιολόγηση των μέτρων που έχουν ήδη ανακοινωθεί.

«Τελεσίγραφο» στην κυβέρνηση να προχωρήσει στη μείωση του μισθολογικού κόστους κατά 7% – απόφαση που ισοδυναμεί με την κατάργηση του 14ου μισθού-, καθώς και στην αύξηση του ΦΠΑ και του ειδικού φόρου στα καύσιμα, έστειλαν οι Βρυξέλλες προκειμένου να τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο βοήθειας των 25 δισ. ευρώ προς τη χώρα μας. Στο πλαίσιο αυτό ξεκινά σήμερα στην Αθήνα ο παράλληλος έλεγχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ για την πραγματική δημοσιονομική κατάσταση της οικονομίας και την αξιολόγηση των μέτρων που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Μετά το «τεστ» θα ακολουθήσουν οι αποφάσεις.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
  • Βηματοδότης Περί εκπροσώπων…έρημων και απρόσωπων Με αφορμή τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα πολιτικής κακοφωνίας και, αν μη τι άλλο, ατυχούς ενημέρωσης και... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk