Πιθανώς στις αρχές Μαρτίου

Σε δεκαήμερη απεργία προσανατολίζονται τα πληρώματα της British Airways

Νέα ταλαιπωρία ενδέχεται να αντιμετωπίσει το επιβατικό κοινό από τις νέες κινητοποιήσεις που προωθούν τα πληρώματα καμπίνας της British Airways. Η απεργία που αναμένεται να ξεκινήσει τον Μάρτιο ενδέχεται να κρατήσει έως και δέκα ημέρες.

Νέες κινητοποιήσεις προωθούν τα πληρώματα καμπίνας της British Airways. Η απεργία που αναμένεται να ξεκινήσει τον Μάρτιο ενδέχεται να κρατήσει έως και δέκα ημέρες.

Την Δευτέρα το συνδικάτο Unite των πληρωμάτων των αεροσκαφών της BA ανακοινώνει τα αποτελέσματα ψηφοφορίας σχετικά με το ενδεχόμενο πραγματοποίησης απεργίας και η απάντηση αναμένεται να είναι θετική.

Οι εργαζόμενοι της εταιρείας αντιδρούν για τις περικοπές προσωπικού.

Αν και η 12ημερη απεργία που είχε προαναγγείλει το ιπτάμενο προσωπικό της ΒΑ για την περίοδο των Χριστουγέννων είχε εμποδιστεί με νομική δράση, οι εργαζόμενοι δεν πτοούνται και προειδοποιούν για νέες κινητοποιήσεις που ενδέχεται να ξεκινήσουν ακόμα και την 1η Μαρτίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
  • Βηματοδότης Περί εκπροσώπων…έρημων και απρόσωπων Με αφορμή τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα πολιτικής κακοφωνίας και, αν μη τι άλλο, ατυχούς ενημέρωσης και... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk