Γενικό λίφτινγκ για τον «Οbserver»

Με ανανεωμένη εμφάνιση και διευρυμένα τα περισσότερα τμήματα της εφημερίδας, με έμφαση στα αθλητικά και στις κριτικές, κυκλοφορεί από σήμερα η βρετανική εφημερίδα «Τhe Οbserver». Επίσης ξεκινώντας από σήμερα θα δημοσιεύει σε συνέχειες το νέο βιβλίο του αρθρογράφου της εφημερίδας Αντριου Ρόνσλι, με θέμα τα τελευταία χρόνια διακυβέρνησης από το Εργατικό Κόμμα, που έχει τίτλο «Τhe Εnd of the Ρarty» («Το τέλος του κόμματος» ή «Το τέλος του πάρτι»). Με νέα εμφάνιση και περισσότερες …

Με ανανεωμένη εμφάνιση και διευρυμένα τα περισσότερα τμήματα της εφημερίδας, με έμφαση στα αθλητικά και στις κριτικές, κυκλοφορεί από σήμερα η βρετανική εφημερίδα «Τhe Οbserver». Επίσης ξεκινώντας από σήμερα θα δημοσιεύει σε συνέχειες το νέο βιβλίο του αρθρογράφου της εφημερίδας Αντριου Ρόνσλι, με θέμα τα τελευταία χρόνια διακυβέρνησης από το Εργατικό Κόμμα, που έχει τίτλο «Τhe Εnd of the Ρarty» («Το τέλος του κόμματος» ή «Το τέλος του πάρτι»).

Με νέα εμφάνιση και περισσότερες σελίδες θα κυκλοφορεί και το ένθετο με τίτλο «Νew Review», το οποίο εκτός από την τέχνη θα εμπλουτιστεί με περισσότερες κριτικές κινηματογράφου, μουσικής, αρχιτεκτονικής και βιβλίων. Ενα νέο επιστημονικό ένθετο με τον τίτλο «Discover» θα καλύπτει θέματα επιστήμης, ανακαλύψεων, τεχνολογίας και οικολογίας. Το ένθετο περιοδικό της εφημερίδας, το «Οbserver Μagazine», θα εστιάζει σε θέματα μαγειρικής, lifestyle, σχέσεων, σύγχρονων τάσεων, κηπουρικής και ταξιδιών.

Το αθλητικό τμήμα θα έχει περισσότερες σελίδες και θα καλύπτει περισσότερα σπορ και σε πιο διεθνές επίπεδο.

Εκπρόσωποι της εφημερίδας αναφέρουν ότι στόχος του «Οbserver» είναι να δώσει την ευκαιρία στους αναγνώστες να κάνουν μια παύση, να πληροφορηθούν και να αναλύσουν τις ειδήσεις σε βάθος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Ibiza, Mykonos και .... Πλάκα Το δημοφιλέστατο νησί της Ισπανίας με τους κορυφαίους DJ μοιάζει τόσο μακρινό αυτή τη δύσκολη λόγω COVID-19 εποχή. Ακόμα... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk