Ο Κώστας Τασούλας νέος γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ.

Με 82 ψήφους υπέρ, πέντε λευκά και δύο άκυρα εξελέγη νέος γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, ο βουλευτής Ιωαννίνων, Κώστας Τασούλας, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος.

Με 82 ψήφους υπέρ, πέντε λευκά και δύο άκυρα εξελέγη νέος γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, ο βουλευτής Ιωαννίνων, Κώστας Τασούλας, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος.

Πριν την ψηφοφορία ο Βύρων Πολύδωρας πρότεινε να αναδειχθεί ο νέος γραμματέας δια βοής.

Ωστόσο, ο Κώστας Κιλτίδης αντέδρασε και ζήτησε να γίνει η ψηφοφορία με κάλπη, όπως και έγινε.

Μετά την εκλογή του, ο κ.Τασούλας, μιλώντας τους βουλευτές, είπε ότι «οι καιροί είναι προκλητικοί και ενδιαφέροντες και η διαδικασία που ακολουθήθηκε σήμερα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, δείχνει ότι εμείς το αποδεχόμαστε με τρόπο που εναρμονίζεται με το μήνυμα της 29ης Νοεμβρίου».

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, στην ομιλία του στην ΚΟ του κόμματος ευχαρίστησε τον απερχόμενο γραμματέα, Γ.Τραγάκη για τις υπηρεσίες του. «Σε δύσκολες, πολύ δύσκολες στιγμές, έμεινε όρθιος και μας βοήθησε να περάσουμε τον ‘κάβο’. Υπήρξε και παραμένει φίλος όλων. Θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή του αγώνα», τόνισε.

Και πρόσθεσε ότι αυτός που θα τον διαδεχτεί θα πρέπει να προχωρήσει σε τρία πράγματα: «Πλήρη αξιοποίηση των βουλευτών, ώστε από τον καθένα να υπάρξει η μέγιστη απόδοση και προσφορά, εδραίωση της αλληλεγγύης, μεταξύ μας και συμπληρωματικότητα όλων με τους υπόλοιπους και ανύψωση του κύρους των βουλευτών».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
  • Βηματοδότης Περί εκπροσώπων…έρημων και απρόσωπων Με αφορμή τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα πολιτικής κακοφωνίας και, αν μη τι άλλο, ατυχούς ενημέρωσης και... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk