Οι 7 προτάσεις Σαμαρά

1. Να διεκδικήσει η χώρα έκτακτη επιχορήγηση μέσω του ΕΣΠΑ, ύψους 5 δισ. ευρώ, και να μειωθεί η εθνική συμμετοχή στα δημόσια έργα. 2. Να στηριχθεί το ΤΕΜΠΜΕ. 3. Να δοθούν δάνεια σε μικρομεσαίους επιχειρηματίες μέσω του ΤΕΜΠΜΕ για την κάλυψη χρεών προς το Δημόσιο. 4. Να γίνουν μαζικές αγορές από τον Οργανισμό Εργατικών Κατοικιών ολοκληρωμένων ή ημιτελών κατοικιών και να ενταχθούν στο πρόγραμμα επιχορήγησης στέγης για ανέργους, χαμηλόμισθους ή νόμιμους οικονομικούς μετανάστες.

Οι 7 προτάσεις Σαμαρά | tovima.gr

1. Να διεκδικήσει η χώρα έκτακτη επιχορήγηση μέσω του ΕΣΠΑ, ύψους 5 δισ. ευρώ, και να μειωθεί η εθνική συμμετοχή στα δημόσια έργα.

2. Να στηριχθεί το ΤΕΜΠΜΕ.

3. Να δοθούν δάνεια σε μικρομεσαίους επιχειρηματίες μέσω του ΤΕΜΠΜΕ για την κάλυψη χρεών προς το Δημόσιο.

4. Να γίνουν μαζικές αγορές από τον Οργανισμό Εργατικών Κατοικιών ολοκληρωμένων ή ημιτελών κατοικιών και να ενταχθούν στο πρόγραμμα επιχορήγησης στέγης για ανέργους, χαμηλόμισθους ή νόμιμους οικονομικούς μετανάστες.

5. Να αρθεί το καμποτάζ στην ακτοπλοΐα.

6. Να ενισχυθεί ο θεσμός των ΣΔΙΤ.

7. Να δοθούν κίνητρα για στοχευμένη οικιστική ανάπτυξη με προσωρινή μείωση, στη διάρκεια της κρίσης, των επιτοκίων για στεγαστικά δάνεια πρώτης κατοικίας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
  • Πάσχα στο χωριό; Κατά την τακτική ενημέρωση για την πανδημία, η κυρία Κοτανίδου εξέφρασε την ελπίδα ότι φέτος το Πάσχα ίσως να... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
  • Ταπεινά τσιπς αντί για χαβιάρι… Οι προμήθειες στη βίλα καταστράφηκαν από τις διακοπές ρεύματος και η snob, κακομαθημένη οικοδέσποινα αναγκάστηκε, για να χορτάσει την...
Helios Kiosk