ΠΑΣΟΚ

Επιφυλάξεις από αρκετούς για την Εξεταστική

Η πρόθεση της κυβέρνησης να συγκροτήσει Εξεταστική Επιτροπή για την οικονομία ξάφνιασε αρκετούς από τους βουλευτές του ΠαΣοΚ, οι οποίοι δεν κρύβουν τις επιφυλάξεις τους. Η ατμόσφαιρα στη Βουλή ήταν βαριά και χθες στη συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας του ΠαΣοΚ για θέματα οικονομίας, όπου παρουσιάστηκε το νομοσχέδιο για την ανεξαρτητοποίηση της Στατιστικής Υπηρεσίας προτού εισαχθεί στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, οι παριστάμενοι βουλευτές δεν έκρυψαν τις αντιρρήσεις τους.

Επιφυλάξεις από αρκετούς για την Εξεταστική | tovima.gr

Η πρόθεση της κυβέρνησης να συγκροτήσει Εξεταστική Επιτροπή για την οικονομία ξάφνιασε αρκετούς από τους βουλευτές του ΠαΣοΚ, οι οποίοι δεν κρύβουν τις επιφυλάξεις τους. Η ατμόσφαιρα στη Βουλή ήταν βαριά και χθες στη συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας του ΠαΣοΚ για θέματα οικονομίας, όπου παρουσιάστηκε το νομοσχέδιο για την ανεξαρτητοποίηση της Στατιστικής Υπηρεσίας προτού εισαχθεί στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, οι παριστάμενοι βουλευτές δεν έκρυψαν τις αντιρρήσεις τους. Πιο αιχμηροί στην κριτική τους ήταν η κυρία Βάσω Παπανδρέου και ο κ. Μ. Ανδρουλάκης, ενώ εξέφρασαν την άποψή τους και οι κκ. Ι. Διαμαντίδης , Ι. Κουτσούκος και Κ. Σπηλιόπουλος.

Οι βουλευτές τόνισαν ότι η Εξεταστική αυτή δεν χρειαζόταν και ότι είναι λάθος και ο χρόνος που συστήνεται αλλά και η πολιτική της στόχευση. «Γιατί δεν κάνετε μια ανίχνευση των προθέσεων των βουλευτών, οι οποίοι θα κληθούν να βάλουν τις υπογραφές τους στο κείμενο που θα ζητεί τη σύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής, πριν ανακοινώσετε μια τέτοια απόφαση;» ρώτησε ο κ. Ανδρουλάκης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk