Νέες διοικήσεις σε οργανισμούς του υπ. Υποδομών

Μηχανικοί και ένας δικηγόρος επελέγησαν από τα συναρμόδια υπουργεία για τις θέσεις του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου σε οργανισμούς που εποπτεύει το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, στο πλαίσιο της ανοικτής διαδικασίας επιλογής τους. Από το υπουργείο επισημαίνεται ότι έγινε σημαντική μείωση των μηνιαίων αποδοχών των επικεφαλής των οργανισμών θέτοντας ανώτατο όριο τα 5.500 ευρώ μηνιαίως. Οι νέοι επικεφαλής των οργανισμών είναι: Στον ΟΣΚ ΑΕ πρόεδρος ο κ. Π.

Νέες διοικήσεις  σε οργανισμούς  του υπ. Υποδομών | tovima.gr

Μηχανικοί και ένας δικηγόρος επελέγησαν από τα συναρμόδια υπουργεία για τις θέσεις του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου σε οργανισμούς που εποπτεύει το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, στο πλαίσιο της ανοικτής διαδικασίας επιλογής τους. Από το υπουργείο επισημαίνεται ότι έγινε σημαντική μείωση των μηνιαίων αποδοχών των επικεφαλής των οργανισμών θέτοντας ανώτατο όριο τα 5.500 ευρώ μηνιαίως. Οι νέοι επικεφαλής των οργανισμών είναι: Στον ΟΣΚ ΑΕ πρόεδρος ο κ. Π.Κέρχουλας, μηχανολόγος μηχανικός. Διετέλεσε στέλεχος του ΟΣΕ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ελξις Εngineering Σύμβουλοι Μηχανικοί ΑΕ, πρόεδρος της μελετητικής εταιρείας Εμπειρία Σύμβουλοι Μηχανικοί ΑΕ, μέλος του ΔΣ της εταιρείας Contec ΑΕ και αντιπρόεδρος της εταιρείας ΙΒoss ΑΕ. Είναι μέλος της κεντρικής αντιπροσωπείας του ΤΕΕ και αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Ελληνικών Γραφείων Μελετών. Διευθύνων σύμβουλος ο κ. Ηρ. Δρούλιας, πολιτικός μηχανικός. Διετέλεσε αναπληρωτής πρόεδρος του ΕΚΕΠΙΣ, στέλεχος της εταιρείας Ομηρος ΑΤΕ και διευθυντής Παρακολούθησης Ολυμπιακών Εργων στον «Αθήνα 2004». Είναι γενικός γραμματέας του ΤΕΕ.

Στη ΔΕΠΑΝΟΜ ΑΕ πρόεδρος ο κ. Κ. Καπελώνης, πολιτικός μηχανικός. Διετέλεσε υψηλόβαθμο στέλεχος του πρώην ΥΠΕΧΩΔΕ επί σειρά ετών και μέλος του ΔΣ της ΔΕΠΟΣ.

Διευθύνων σύμβουλος ο κ. Ι. Φωτάκης, πολιτικός μηχανικός. Διετέλεσε εντεταλμένος σύμβουλος της ΕΑΒ, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του Οργανισμού Αθήνας, νομάρχης Ρεθύμνης, περιφερειακός διευθυντής Χανίων, αντιπρόεδρος του Οργανισμού Ανάπτυξης Δυτικής Κρήτης, εντεταλμένος σύμβουλος της Γενικής Τράπεζας και συντονιστής εργοταξίων του Ολυμπιακού Χωριού ΑΕ.

Στη Θέμις Κατασκευαστική ΑΕ πρόεδρος ο κ. Χ. Κλουκίνας, δικηγόρος, LLΜ. Υπηρέτησε επί πολλά χρόνια στο δικαστικό σώμα και αφυπηρέτησε με τον βαθμό του εφέτη. Διετέλεσε προϊστάμενος του Πρωτοδικείου Αθηνών. Διευθύνων σύμβουλος ο κ. Β. Χανδακάς, δρ πολιτικός μηχανικός. Διετέλεσε διευθυντής Εκτέλεσης Εργων Μουσείων και γενικός διευθυντής Αναστήλωσης Μουσείων και Τεχνικών Εργων του υπουργείου Πολιτισμού, εντεταλμένος σύμβουλος του Οργανισμού για την Ανέγερση του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης και μέλος της κεντρικής αντιπροσωπείας του ΤΕΕ.

Στον ΟΕΚ πρόεδρος η κυρία Γεωργία Κωτίδου, πολιτική μηχανικός. Διετέλεσε διευθύντρια Εργου και προϊσταμένη Συντήρησης και Λειτουργίας του Ολυμπιακού Χωριού στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, εντεταλμένη σύμβουλος της «Ολυμπιακό Χωριό ΑΕ» και πρόεδρος του ΤΕΕ- Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας.

Αλλαγές και σε ΟΠΕΚΕΠΕ-ΕΦΕΤ
Ο κ. Αθ. Καπρέλης είναι ο νέος πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ και ο κ. Γ. Ι. Νύχας είναι ο νέος πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ). Ειδικότερα ορίστηκαν χθες με απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων οι νέες διοικήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ και του ΕΦΕΤ. Στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΠΕΚΕΠΕ τοποθετήθηκαν επίσης ως αντιπρόεδροι ο κκ. Γ. Κορμέντζας και Μ. Κορασίδης και ως γενικός διευθυντής ο κ. Γ. Κοσμίδης. Στον ΕΦΕΤ αντιπρόεδρος τοποθετήθηκε ο κ. Τ. Ράλλης, καθηγητής Κτηνιατρικής Σχολής ΑΠΘ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Ibiza, Mykonos και .... Πλάκα Το δημοφιλέστατο νησί της Ισπανίας με τους κορυφαίους DJ μοιάζει τόσο μακρινό αυτή τη δύσκολη λόγω COVID-19 εποχή. Ακόμα... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk