Αναθεώρηση αξιολόγησης από τη Μoody΄s

Στην προς τα κάτω αναθεώρηση της αξιολόγησής τους για υβριδικούς τίτλους συνολικού ύψους 4 δισ. ευρώ που έχουν εκδώσει τέσσερις ελληνικές τράπεζες προχώρησε χθες ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Μoody΄s Ιnvestors Service. Οπως επισημαίνεται σχετικά σε ανακοίνωσή του, πρόκειται για μια υποβάθμιση που σχετίζεται με τη νέα μεθοδολογία που ακολουθεί ο οίκος στη διαδικασία αξιολόγησης των συγκεκριμένων τίτλων και γενικότερα του χρέους μειωμένης εξασφάλισης των τραπεζών μετά το ξέσπασμα της κρίσης.

Αναθεώρηση  αξιολόγησης  από τη Μoody΄s | tovima.gr

Στην προς τα κάτω αναθεώρηση της αξιολόγησής τους για υβριδικούς τίτλους συνολικού ύψους 4 δισ. ευρώ που έχουν εκδώσει τέσσερις ελληνικές τράπεζες προχώρησε χθες ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Μoody΄s Ιnvestors Service.

Οπως επισημαίνεται σχετικά σε ανακοίνωσή του, πρόκειται για μια υποβάθμιση που σχετίζεται με τη νέα μεθοδολογία που ακολουθεί ο οίκος στη διαδικασία αξιολόγησης των συγκεκριμένων τίτλων και γενικότερα του χρέους μειωμένης εξασφάλισης των τραπεζών μετά το ξέσπασμα της κρίσης.

Το outlook για τους τίτλους που έχουν εκδώσει η Εθνική Τράπεζα, η ΕFG Εurobank, η Τράπεζα Πειραιώς και η Αlpha Βank είναι αρνητικό, ενώ οι υπόλοιπες αξιολογήσεις που αφορούν τις τράπεζες παραμένουν αμετάβλητες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk