Συνάντηση με Αντ.Σαμαρά

Να σταματήσουν οι θεωρίες περί Τιτανικού, ζητά η ΓΣΕΒΕΕ

Την ανάγκη να δοθεί έμφαση στο αύριο, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κατά τη συνάντησή του με τον Αντώνη Σαμαρά. Από την πλευρά της, η ΝΔ, ξεκαθαρίζει ότι δεν φοβάται καμία Εξεταστική Επιτροπή για την οικονομία.

Με το προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ συναντήθηκε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς στο πλαίσιο των επαφών του με οικονομικούς και παραγωγικούς φορείς της χώρας.

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Δημήτρης Ασημακόπουλος σε δηλώσεις του ζήτησε «να σταματήσουν οι θεωρίες περί Τιτανικού και κοιτάξουμε το αύριο. Να δώσουμε ελπίδα, να κοιτάξουμε την ανάπτυξη και τις επενδύσεις».

Ο κ. Ασημακόπουλος ζήτησε από την κυβέρνηση και τα κόμματα να πάψουν να λειτουργούν με ιδιότυπο αυτισμό και ζήτησε «να βγουν από τα γραφεία τους και να προσπαθήσουν να πείσουν την κοινωνία ή να πειστούν από αυτή αλλιώς», όπως είπε, «θα μπούμε σε μια αυτοκαταστροφική πορεία».

Ο αναπληρωτής υπεύθυνος τομέα οικονομικών της Ν.Δ., Θ. Καράογλου ξεκαθάρισε πως η ΝΔ δεν φοβάται καμιά Εξεταστική Επιτροπή και ζήτησε να εξεταστούν όλα τα θέματα από το 1980 και μετά, εκφράζοντας όμως επιφυλάξεις αν πραγματικά με αυτόν τον τρόπο εξυπηρετούν τα συμφέροντα της χώρας.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Κώστας Μαρκόπουλος δήλωσε πως δεν πρέπει να χαθεί η κοινωνική συνοχή, ξεκαθάρισε και αυτός πως η Ν.Δ. δεν έχει καμιά αντίρρηση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την Οικονομία, διευκρίνισε όμως πως αυτή θα πρέπει να εξετάσει όλα τα θέματα από το ΄80 και μετά.

«Να δούμε πότε αυξήθηκαν τα δάνεια στη χώρα, να δούμε πότε αυξήθηκε ο υπερδανεισμός και το χρέος και πώς το διαχειρίστηκαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Η πολιτική δεν ποινικοποιείται, οι πολιτικές ή υπερψηφίζονται ή καταψηφίζονται» δήλωσε ο κ. Μαρκόπουλος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
  • Πάσχα στο χωριό; Κατά την τακτική ενημέρωση για την πανδημία, η κυρία Κοτανίδου εξέφρασε την ελπίδα ότι φέτος το Πάσχα ίσως να... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
  • Ταπεινά τσιπς αντί για χαβιάρι… Οι προμήθειες στη βίλα καταστράφηκαν από τις διακοπές ρεύματος και η snob, κακομαθημένη οικοδέσποινα αναγκάστηκε, για να χορτάσει την...
Helios Kiosk