Σύντομα επιχειρηματικά

* Τιτάν: Στις 18 Μαρτίου θα ανακοινώσει η τσιμεντοβιομηχανία τα αποτελέσματα του 2009. Τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου του 2010 θα δημοσιευθούν στις 17 Μαΐου, ενώ η ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων ορίστηκε για την Τρίτη 18 Μαΐου. * Αlpha Βank: Το ποσοστό του ολλανδικού fund Stichting Ρensioenfunds ΑΒΡ επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της τράπεζας διαμορφώθηκε συνολικά και έμμεσα, μέσω της θυγατρικής εταιρείας ΑΡG Αlgemene Ρensioen Groep ΝV, σε 5,10%.

Σύντομα επιχειρηματικά | tovima.gr

* Τιτάν: Στις 18 Μαρτίου θα ανακοινώσει η τσιμεντοβιομηχανία τα αποτελέσματα του 2009. Τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου του 2010 θα δημοσιευθούν στις 17 Μαΐου, ενώ η ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων ορίστηκε για την Τρίτη 18 Μαΐου.

* Αlpha Βank: Το ποσοστό του ολλανδικού fund Stichting Ρensioenfunds ΑΒΡ επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της τράπεζας διαμορφώθηκε συνολικά και έμμεσα, μέσω της θυγατρικής εταιρείας ΑΡG Αlgemene Ρensioen Groep ΝV, σε 5,10%.

* Γενική Τράπεζα: Στο πλαίσιο της συγκριτικής αξιολόγησης δεσμευτικών προσφορών για την κατάρτιση δεκαετούς συμφωνίας Βank Αssurance (Κλάδος Γενικών Ασφαλειών) και της μεταφοράς του χαρτοφυλακίου της θυγατρικής Γενική Ασφαλιστικές Πρακτορεύσεις ΑΕ η τράπεζα έκανε αποδεκτή την προσφορά της εταιρείας Ατλαντική Ενωση Ανώνυμη Ασφαλιστική Εταιρεία. Η τράπεζα θα προβεί στις σχετικές ανακοινώσεις μετά την κατάρτιση της οριστικής σύμβασης.

* ΒΙΟΤΕΡ: Η κατασκευαστική εταιρεία πούλησε στις 12 Φεβρουαρίου το πρώτο από τα πέντε ακίνητα που έχει προς ανάπτυξη στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Αγίου Στεφάνου, αντί 3.200.000 ευρώ.

* Καρδασιλάρης: Με επιστολή της στο ΧΑ η εταιρεία ενημέρωσε ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο εκταμίευσης νέου κοινοπρακτικού δανείου από τις τράπεζες Αlpha Βank και ΕFG Εurobank, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τη χρηματοδότηση αναγκών κεφαλαίου κίνησης. Επίσης ανακοίνωσε ότι η συνεργασία της με την εταιρεία ΚΟΝΖUΜ Doo Κροατίας ξεκίνησε και ήδη πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες φορτώσεις.

* ΗSΒC: Ως το καλύτερο τραπεζικό brand με την υψηλότερη αξία παγκοσμίως βραβεύθηκε η τράπεζα από το περιοδικό «Τhe Βanker» και την Βrand Finance. Η αξιολόγηση έγινε στο πλαίσιο ετήσιας έρευνας στην οποία 500 τραπεζικοί όμιλοι κρίθηκαν τόσο για τη συνολική παρουσία τους όσο και για την αξία του brand τους, με το brand της ΗSΒC «World΄s local bank» να καταλαμβάνει την πρώτη θέση με αξία 28,5 δισ δολάρια, 12% υψηλότερη από πέρυσι.

* ΚΡΕΚΑ: Η διοίκηση της εταιρείας ανέφερε ότι το 2009 ο ισολογισμός της θα κλείσει με κέρδη και ο κύκλος εργασιών θα ανέλθει σε 28,8 εκατ. ευρώ έναντι 26,3 εκατ. ευρώ της χρήσης του 2008, αυξημένος κατά 9,4%. Τα έσοδα από τις υπηρεσίες αδρανοποίησης και αποτέφρωσης της νέας μονάδας παραγωγής βιοαερίου θα ανέλθουν σε 295.000 ευρώ που αποτελούν «πολύ σημαντική απόδοση της νέας αυτής επένδυσης».

* Wind Ηellas: Στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ανέθεσε η εισηγμένη εμπορική εταιρεία ΕΛΓΕΚΑ τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την υποστήριξη του τηλεπικοινωνιακού δικτύου για όλες τις εταιρείες του ομίλου της. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Wind αναλαμβάνει τη συνολική κάλυψη των τηλεπικοινωνιακών αναγκών της ΕΛΓΕΚΑ, προσφέροντας στον όμιλό της υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, υπηρεσίες Ιnternet και μετάδοσης δεδομένων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Ibiza, Mykonos και .... Πλάκα Το δημοφιλέστατο νησί της Ισπανίας με τους κορυφαίους DJ μοιάζει τόσο μακρινό αυτή τη δύσκολη λόγω COVID-19 εποχή. Ακόμα... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk