Ποιοι θα «οδηγούν» στον ΟΣΕ

Στην ΕΡΓΟΣΕ ΑΕ πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος θα είναι ο κ. Ι. Πετρόπουλος , τοπογράφος μηχανικός, με εξειδίκευση και εμπειρία στη διοίκηση έργων. Διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος της ΗΛΠΑΠ ΑΕ, μέλος του ΔΣ του ΟΑΣΑ και διευθυντής της ΣΑΛΦΩ & Συνεργάτες ΑΕ. Στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος τοποθετείται ο κ. Αθ. Ζηλιασκόπουλος, δρ πολιτικός μηχανικός και καθηγητής Μεταφορών/Παραγωγής στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Διετέλεσε αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Νorthwestern University (ΗΠΑ) και επίκουρος στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Οhio State University (ΗΠΑ).

Ποιοι θα «οδηγούν» στον ΟΣΕ | tovima.gr

Στην ΕΡΓΟΣΕ ΑΕ πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος θα είναι ο κ. Ι. Πετρόπουλος , τοπογράφος μηχανικός, με εξειδίκευση και εμπειρία στη διοίκηση έργων. Διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος της ΗΛΠΑΠ ΑΕ, μέλος του ΔΣ του ΟΑΣΑ και διευθυντής της ΣΑΛΦΩ & Συνεργάτες ΑΕ.

Στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος τοποθετείται ο κ. Αθ. Ζηλιασκόπουλος, δρ πολιτικός μηχανικός και καθηγητής Μεταφορών/Παραγωγής στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Διετέλεσε αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Νorthwestern University (ΗΠΑ) και επίκουρος στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Οhio State University (ΗΠΑ). Στη ΓΑΙΑΟΣΕ ΑΕ πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος θα είναι ο κ. Κ.Μυγδάλης, αρχιτέκτων μηχανικός. Διετέλεσε γενικός γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk