Με συστημένη επιστολή στους ιδιοκτήτες

Πρόγραμμα ανάκλησης 3.373 αυτοκινήτων Suzuki στην Ελλάδα

Στην ανάκληση 3.376 αυτοκινήτων Suzuki, που πιθανόν να παρουσιάζουν πρόβλημα στο σύστημα τροφοδοσίας καυσίμων, προχωρεί η εταιρεία ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ AΕΒE, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου του υπουργείου Οικονομίας. Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα ενημερωθούν με συστημένη επιστολή.

Στην ανάκληση 3.376 αυτοκινήτων Suzuki, που πιθανόν να παρουσιάζουν πρόβλημα στο σύστημα τροφοδοσίας καυσίμων, προχωρεί η εταιρεία ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ A.Ε.Β.E., σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου του υπουργείου Οικονομίας.

Οπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, η ανάκληση αφορά στα μοντέλα SWIFT 1.300 και 1.500 κυβικών, πεντάθυρα και τρίθυρα, τα οποία έχουν αριθμούς πλαισίου από TSMMZ***S00500000 έως TSMMZ***S00562418 (μοντέλα με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων) και από TSMMZ***S00100000 έως TSMMZ***S00562418 (μοντέλα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων).

Στα συγκεκριμένα οχήματα χρειάζεται να ελεγχθεί και πιθανόν να αντικατασταθεί ο σωλήνας καυσίμου, καθώς ενδέχεται η θέση του να είναι λανθασμένη, με κίνδυνο να προκληθεί δυσλειτουργία του συστήματος τροφοδοσίας καυσίμου.

Σε εξαιρετικά ακραίες περιπτώσεις, μπορεί να προκληθεί πυρκαγιά λόγω πιθανής διαρροής καυσίμου.

Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων, θα ενημερωθούν μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να απευθυνθούν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων SUZUKI σε όλη την Ελλάδα, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο όχημά τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με την 24ωρη γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ A.Ε.Β.E. στο τηλέφωνο 210 9988168.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Ibiza, Mykonos και .... Πλάκα Το δημοφιλέστατο νησί της Ισπανίας με τους κορυφαίους DJ μοιάζει τόσο μακρινό αυτή τη δύσκολη λόγω COVID-19 εποχή. Ακόμα... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk