Επιτροπή δράσης για τον τουρισμό

Συνάντηση εκπροσώπων όλων των φορέων τουρισμού του ιδιωτικού τομέα για την επιτυχή αντιμετώπιση της υπάρχουσας κρίσης αλλά και για την ανάπτυξη του τουρισμού στην Αθήνα και γενικότερα στη χώρα, διοργανώνει το SΚΕL Ιnternational στην Αθήνα την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου. Στόχος της είναι η ανταλλαγή απόψεων και η λήψη αποφάσεων για τη συνεννόηση και εξεύρεση τρόπων διάχυσης μηνυμάτων και ανάληψης πρωτοβουλιών μέσω του παγκόσμιου δικτύου, μεμονωμένα από κάθε φορέα ή και συλλογικά, αλλά και η επίτευξη κοινής συμφωνίας για τα παραπάνω μαζί με τις προτάσεις όλων των φορέων.

Επιτροπή  δράσης για  τον τουρισμό | tovima.gr

Συνάντηση εκπροσώπων όλων των φορέων τουρισμού του ιδιωτικού τομέα για την επιτυχή αντιμετώπιση της υπάρχουσας κρίσης αλλά και για την ανάπτυξη του τουρισμού στην Αθήνα και γενικότερα στη χώρα, διοργανώνει το SΚΕL Ιnternational στην Αθήνα την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου. Στόχος της είναι η ανταλλαγή απόψεων και η λήψη αποφάσεων για τη συνεννόηση και εξεύρεση τρόπων διάχυσης μηνυμάτων και ανάληψης πρωτοβουλιών μέσω του παγκόσμιου δικτύου, μεμονωμένα από κάθε φορέα ή και συλλογικά, αλλά και η επίτευξη κοινής συμφωνίας για τα παραπάνω μαζί με τις προτάσεις όλων των φορέων. Ζητούμενο είναι επίσης η συγκρότηση Επιτροπής Δράσης, με σκοπό τις επαφές και διαπραγματεύσεις με όλους τους διεθνείς συλλόγους που έχουν σχέση με τον τουρισμό, ενώ ως πλατφόρμα συντονισμού των ανωτέρω δράσεων προτείνεται η χρησιμοποίηση του SΚΕL Αθήνας, καθώς και η από κοινού αποδοχή του ως ουδέτερου και ανεξάρτητου forum για την ανταλλαγή απόψεων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Ibiza, Mykonos και .... Πλάκα Το δημοφιλέστατο νησί της Ισπανίας με τους κορυφαίους DJ μοιάζει τόσο μακρινό αυτή τη δύσκολη λόγω COVID-19 εποχή. Ακόμα... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk