Σύντομα επιχειρηματικά

* Αttica Βank: Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της τράπεζας υπέβαλε ο κ. Τρ. Κολλίντζας. Το διοικητικό συμβούλιο θα συνέλθει τις επόμενες ημέρες για την πλήρωση της θέσης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κολλίντζας θα μετακινηθεί στην Ρroton Βank. * Ιntracom Συμμετοχών: Εκτακτη γενική συνέλευση έχει συγκαλέσει η εταιρεία στις 5 Μαρτίου με βασικό θέμα της ημερήσιας διάταξης τη λήψη απόφασης για τη δωρεάν διανομή ιδίων μετοχών σε απασχολουμένους στην εταιρεία ή και σε συνδεδεμένες με αυτήν εταιρείες.

Σύντομα επιχειρηματικά | tovima.gr

* Αttica Βank: Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της τράπεζας υπέβαλε ο κ. Τρ. Κολλίντζας. Το διοικητικό συμβούλιο θα συνέλθει τις επόμενες ημέρες για την πλήρωση της θέσης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κολλίντζας θα μετακινηθεί στην Ρroton Βank.

* Ιntracom Συμμετοχών: Εκτακτη γενική συνέλευση έχει συγκαλέσει η εταιρεία στις 5 Μαρτίου με βασικό θέμα της ημερήσιας διάταξης τη λήψη απόφασης για τη δωρεάν διανομή ιδίων μετοχών σε απασχολουμένους στην εταιρεία ή και σε συνδεδεμένες με αυτήν εταιρείες.

* Θεραπευτήριο Υγεία: Η Οlympic Αir σε συνεργασία με τον όμιλο Υγεία παρέχουν στις 10.000 επιβάτες όλων των πτήσεων, εσωτερικού και εξωτερικού της Οlympic Αir την Κυριακή 14.2.2010, τη δυνατότητα ενός δωρεάν προληπτικού καρδιολογικού ελέγχου (καρδιολογική εξέταση και ηλεκτροκαρδιογράφημα) . Η παροχή ισχύει ως τις 28 Φεβρουαρίου και θα πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού στο Νοσοκομείο Υγεία και στο συνεργαζόμενο Πολυϊατρείο ΛητωLab στον Πειραιά. Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν από σχετικό έντυπο που θα διανεμηθεί την Κυριακή 14.2.2010 κατά τη διάρκεια των πτήσεων. * Ελβάλ: Στην υπογραφή σύμβασης κοινού ομολογιακού δανείου ποσού 10 εκατ. ευρώ με την Αlpha Βank προχώρησε η εταιρεία. Το δάνειο είναι τριετούς διάρκειας και θα χρησιμοποιηθεί για τη χρηματοδότηση επενδυτικών προγραμμάτων.

* ΑΓΕΤ Ηρακλής: Η εταιρεία βραβεύτηκε με Αριστείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για την Εργασιακή Υγεία και Ασφάλεια, κατά την τελετή απονομής των Αριστείων ΕΚΕ που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος, σε συνεργασία με το Ελληνικό Δίκτυο για την ΕΚΕ και την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού. Το αριστείο απένειμε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου του υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Σ. Κομνηνός στον κ. Αrnaud Μerienne, γενικό διευθυντή Βιομηχανικών Δραστηριοτήτων, και στην κυρία Βίκυ Γαζιδέλλη, διευθύντρια Υγείας, Ασφάλειας και Περιβάλλοντος της ΑΓΕΤ Ηρακλής. * ΕΕΠΑΜΑ- ΣΕΔΥΚΑ: Πραγματοποιήθηκε χθες η κοπή πίτας της Ελληνικής Ενωσης Πιστοποιημένων Αναλυτών από κοινού με τον Σύνδεσμο Εταιρειών Διαμεσολαβητικών Υπηρεσιών. Ο πρόεδρος του ΣΕΔΥΚΑ κ. Ηρ. Ρούπας στον χαιρετισμό τουτόνισε ότι χρειάζεται θεσμική ενίσχυση του θεσμού των ΑΕΕΔ (πρώην ΕΛΔΕ), που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά των ελλήνων επενδυτών, δραστηριοποιούμενες στο 70% των αστικών κέντρων της Ελλάδος και οι οποίες συνεισφέρουν στο 1/3 του τζίρου των ιδιωτικών χρηματιστηριακών εταιρειών. Ο πρόεδρος της ΕΕΠΑΜΑ κ. Κ. Βέργος σημείωσε ότι για την αντιμετώπιση της υπέρμετρης υποτιμητικής κερδοσκοπίας θα βοηθούσε και η προσωρινή κατάργηση του short selling. Το φλουρί έτυχε στον Σύνδεσμο Επενδυτών και Διαδικτύου (ΣΕΔ).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk