Σύντομα επιχειρηματικά

* Κεφαλαιαγορά: Εγκρίθηκε από το ΔΣ της επιτροπής το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου του αμοιβαίου κεφαλαίου ΝΒGΑΜ ΕΤF Greece & Τurkey 30- Μετοχικό για την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των μεριδίων του στην Αγορά Αξιών του ΧΑ. Επίσης η επιτροπή ανακάλεσε την άδεια λειτουργίας των εταιρειών Ηelix ΑΕΕΔ και Στατήρ ΑΕΕΔ με έδρα τη Θεσσαλονίκη καθώς και Ξυλόκαστρο ΑΕΕΔ με έδρα το Ξυλόκαστρο Κορινθίας, μετά την απόφαση των γενικών συνελεύσεων των μετόχων τους. Τέλος επέβαλε πρόστιμο ύψους 5.

Σύντομα επιχειρηματικά | tovima.gr

* Κεφαλαιαγορά: Εγκρίθηκε από το ΔΣ της επιτροπής το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου του αμοιβαίου κεφαλαίου ΝΒGΑΜ ΕΤF Greece & Τurkey 30- Μετοχικό για την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των μεριδίων του στην Αγορά Αξιών του ΧΑ. Επίσης η επιτροπή ανακάλεσε την άδεια λειτουργίας των εταιρειών Ηelix ΑΕΕΔ και Στατήρ ΑΕΕΔ με έδρα τη Θεσσαλονίκη καθώς και Ξυλόκαστρο ΑΕΕΔ με έδρα το Ξυλόκαστρο Κορινθίας, μετά την απόφαση των γενικών συνελεύσεων των μετόχων τους. Τέλος επέβαλε πρόστιμο ύψους 5.000

ευρώ στην εταιρεία Μerit Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ για πλημμελή τήρηση των διαδικασιών που προέβλεπε ο κανονισμός λειτουργίας της και μη επαρκή τεκμηρίωση των διαδικασιών εσωτερικού ελέγχου. Η εταιρεία, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της επιτροπής, έλαβε μέτρα για την πληρέστερη εφαρμογή του κανονισμού λειτουργίας της και τη βελτίωση των διαδικασιών εσωτερικού ελέγχου.

* Αλφα Γκρίσιν: Ολοκληρώθηκε από την εταιρεία η προμήθεια εξοπλισμού υποστήριξης όλων των κρίσιμων λειτουργιών του νέου κεντρικού Data Centre του ΟΤΕ στο Μαρούσι, συνολικού προϋπολογισμού 670.000 ευρώ. Η συνεργασία της Αλφα Γκρίσιν με τον ΟΤΕ χρονολογείται από το 1990, όταν η εταιρεία είχε αναλάβει την προμήθεια του εξοπλισμού υποστήριξης UΡS σε διάφορα κτίρια του ΟΤΕ ανά την Ελλάδα.

* Τράπεζα Κύπρου: Βραβείο στην ενότητα «Περιβάλλον- Κλιματική Αλλαγή & Περιορισμός Αναλισκόμενης Ενέργειας» απέσπασε η τράπεζα, στο πλαίσιο της 5ης διοργάνωσης των Αριστείων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2009. Η δράση της «Πλανήτης Γη- Το κοινό μας σπίτι», που αφορά Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Καλλιτεχνικής Δημιουργίας, διακρίθηκε ανάμεσα σε 68 συμμετοχές εταιρειών.

* Ρalmie Βistro: Το «Βest Ιnternal Οrganization Αward», το βραβείο για τις πλέον αποτελεσματικές δομές και οργάνωση, απονεμήθηκε στον γνωστό όμιλο εστιατορίων στη 2η γιορτή των βραβείων Franchise, η οποία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα από το περιοδικό «Franchise Βusiness». Παράλληλα, ο διευθυντής Ανάπτυξης του ομίλου κ. Δ. Μήτος βραβεύτηκε με το «Βest Franchise Μanager Αward». Τα βραβεία Franchise διοργανώνονται κάθε χρόνο με σκοπό την ανάδειξη των επιχειρήσεων εκείνων που έχουν υιοθετήσει το franchise ως κύρια στρατηγική ανάπτυξης, αλλά και των στελεχών που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του θεσμού της δικαιόχρησης.

* Ιnteramerican- ΑΝΕΚ: Οι ταξιδιώτες που χρησιμοποιούν τα πλοία της ακτοπλοϊκής εταιρείας έχουν ήδη κάνει χρήση τής δωρεάν παροχής ασφαλιστικής κάλυψης για υπηρεσίες άμεσης ιατρικής βοήθειας, με τη συνεργασία της ασφαλιστικής εταιρείας. Σύμφωνα με τα απολογιστικά στοιχεία του 2009, από τις 15 Μαΐου του περασμένου έτους που τέθηκε σε εφαρμογή το πρόγραμμα «Ασφαλώς Μαζί» πραγματοποιήθηκαν 19 διακομιδές ασθενών και τραυματιών με ασθενοφόρο εντός Ελλάδος, 3 εκτός Ελλάδος και 3 αεροδιακομιδές για περιστατικά που έπρεπε να αντιμετωπιστούν άμεσα σε νοσηλευτικά κέντρα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk