Σε συζητήσεις για «μελλοντική συνεργασία» ανακοίνωσαν ότι βρίσκονται Olympic Air-Aegean

Σε συζητήσεις για «μελλοντική συνεργασία» ανακοίνωσαν την Πέμπτη ότι βρίσκονται Olympic Air και Aegean, επιβεβαιώνοντας δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών. Αν και η έκβαση των συζητήσεων δεν μπορεί να είναι από τώρα γνωστή, δεν μπορεί να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο συγχώνευσης.

Σε συζητήσεις για «μελλοντική συνεργασία» ανακοίνωσαν την Πέμπτη ότι βρίσκονται Olympic Air και Aegean, επιβεβαιώνοντας δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών.

Σε ανακοινώσεις της MIG -ιδιοκτήτριας της Olympic- στο Χρηματιστήριο και της Aegean, αναφέρεται ότι «μεταξύ των βασικών μετόχων των εταιριών Oympic Air και Αεροπορίας Αιγαίου έχουν λάβει χώρα συζητήσεις για πιθανή μελλοντική συνεργασία, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχει ακόμη κάτι συγκεκριμένο που να μπορεί να ανακοινωθεί».

Το γεγονός ότι οι επαφές έχουν γίνει μεταξύ των βασικών μετόχων και όχι μεταξύ των δύο αεροπορικών εταιριών ενισχύει την εντύπωση ότι αντικείμενο συζήτησης αποτελεί το ενδεχόμενο μετοχικής συνεργασίας ή και συγχώνευσης.

Εκπρόσωπος Τύπου της Aegean Air αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
  • Βηματοδότης Περί εκπροσώπων…έρημων και απρόσωπων Με αφορμή τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα πολιτικής κακοφωνίας και, αν μη τι άλλο, ατυχούς ενημέρωσης και... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk