Πυρά Σαμαρά, εναντίον της κυβέρνησης, για το νέο φορολογικό σύστημα

Τα πυρά του Αντώνη Σαμαρά δέχθηκε η κυβέρνηση για το νέο φορολογικό σύστημα, στη διάρκεια της συνεδρίασης του Διαγραμματειακού Συντονιστικού Οργάνου της Νέας Δημοκρατίας. «Ο κ. Παπανδρέου επέλεξε την εύκολη λύση: Ρίξτε τα όλα στον φορολογούμενο» είπε ο κ. Σαμαράς.

Τα πυρά του κ. Αντώνη Σαμαρά δέχθηκε η κυβέρνηση για το νέο φορολογικό σύστημα, στη διάρκεια της συνεδρίασης του Διαγραμματειακού Συντονιστικού Οργάνου της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο κ. Παπανδρέου επέλεξε την εύκολη λύση: Ρίξτε τα όλα στον φορολογούμενο. Και δεν καταλαβαίνει ότι έτσι και η αγορά στεγνώνει, η ανεργία εκτοξεύεται και οι φτωχότεροι θα την πληρώσουν» είπε ο κ. Σαμαράς.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά το πέρας της συνεδρίασης ο κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος τόνισε ότι το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα σταθεί δίπλα στον απλό πολίτη, στην ελληνική οικογένεια.

«Ούτε λαϊκίζουμε στα κεραμίδια, ούτε λουφάζουμε στη γωνία», τόνισε και συμπλήρωσε: «Παράγουμε πολιτική. Δημιουργούμε πολιτική, που είναι χρήσιμη και ωφέλιμη για τους συμπολίτες μας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk