Η ΝanoΡhos θερμομονώνει τα σπίτια του μέλλοντος στην Κίνα

Την ώρα που η ενίσχυση της επιχειρηματικής εξωστρέφειας της Ελλάδας αποτελεί το ζητούμενο για τη νέα αναπτυξιακή της δυναμική, μια ελληνική εταιρεία νανοτεχνολογίας, η ΝanoΡhos ΑΕ, επιλέχθηκε για να θερμομονώσει τα νέα ενεργειακά κτίρια της Κίνας. Το πρωτοπόρο θερμομονωτικό υλικό χρωμάτων SurfaΡore ΤhermoDry της εταιρείας έχει συμπεριληφθεί στο ΖΕD (Ζero Εnergy Development) Ρavilion της έκθεσης Εxpo 2010 της Σανγκάης, που αποτελεί πρότυπο για τα νέα ενεργειακά κτίρια. Η έκθεση, την οποία αναμένεται να επισκεφθούν πάνω από 70.

Η ΝanoΡhos  θερμομονώνει  τα σπίτια  του μέλλοντος  στην Κίνα | tovima.gr

Την ώρα που η ενίσχυση της επιχειρηματικής εξωστρέφειας της Ελλάδας αποτελεί το ζητούμενο για τη νέα αναπτυξιακή της δυναμική, μια ελληνική εταιρεία νανοτεχνολογίας, η ΝanoΡhos ΑΕ, επιλέχθηκε για να θερμομονώσει τα νέα ενεργειακά κτίρια της Κίνας. Το πρωτοπόρο θερμομονωτικό υλικό χρωμάτων SurfaΡore ΤhermoDry της εταιρείας έχει συμπεριληφθεί στο ΖΕD (Ζero Εnergy Development) Ρavilion της έκθεσης Εxpo 2010 της Σανγκάης, που αποτελεί πρότυπο για τα νέα ενεργειακά κτίρια. Η έκθεση, την οποία αναμένεται να επισκεφθούν πάνω από 70.000.000 επισκέπτες, εκτείνεται σε μια έκταση 5,28 τετραγωνικών χιλιομέτρων, θα διοργανωθεί από την 1η Μαΐου ως την 31η Οκτωβρίου του 2010, ενώ το θέμα της για εφέτος είναι «Καλύτερη πόλη- Καλύτερη ζωή», εκφράζοντας την επιθυμία της ανθρωπότητας για καλύτερη ζωή στα αστικά κέντρα του μέλλοντος.

Το SurfaΡore ΤhermoDry της ελληνικής εταιρείας θερμομονώνει τα ακρυλικά χρώματα στα οποία προστίθεται. Το αποτέλεσμα είναι ότι με ένα απλό βάψιμο εξασφαλίζεται ενέργεια, ενώ «μπλοκάρει» τη μεταφορά της θερμότητας και της υγρασίας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk