Απάντηση στο γήπεδο από τον «αντάρτη» Π. Γκαρσία

Ενα παιχνίδι αρκεί για να αλλάξει την εικόνα μιας ολόκληρης ομάδας. Πριν από μία εβδομάδα ο ΠΑΟΚ διήρχετο μια κρίση και κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει πού θα κατέληγε. Και δεν ήταν μόνον η ήττα-αποκλεισμός από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο όσο η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, από τα οποία πέρασαν σχεδόν όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ προκειμένου να προειδοποιήσουν ή ακόμη και να απειλήσουν τους παίκτες για τις συνέπειες της «διαρροής» ενός «εσωτερικού θέματος». Ενας …

Ενα παιχνίδι αρκεί για να αλλάξει την εικόνα μιας ολόκληρης ομάδας. Πριν από μία εβδομάδα ο ΠΑΟΚ διήρχετο μια κρίση και κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει πού θα κατέληγε. Και δεν ήταν μόνον η ήττα-αποκλεισμός από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο όσο η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, από τα οποία πέρασαν σχεδόν όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ προκειμένου να προειδοποιήσουν ή ακόμη και να απειλήσουν τους παίκτες για τις συνέπειες της «διαρροής» ενός «εσωτερικού θέματος».

Ενας από τους ποδοσφαιριστές που στοχοποιήθηκαν ήταν ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος θεωρήθηκε από τους βασικούς υποκινητές του θέματος που προέκυψε σχετικά με τη δημοσιοποίηση της καθυστέρησης στις πληρωμές των παικτών. Από την ημέρα που ο ουρουγουανός μέσος πρωτοπήγε στον ΠΑΟΚ, η συμπεριφορά του ήταν αμφιλεγόμενη. Εσωστρεφής, δεν ανοιγόταν εύκολα, θα μπορούσε κάποιος να τον παρεξηγήσει ακόμη και για τη στάση του στις προπονήσεις, καθώς ακολουθούσε ράθυμα τις εντολές του κ. Φερνάντο Σάντος. Ωστόσο οι εφετινές εμφανίσεις του δεν άφηναν περιθώρια για άλλες αρνητικές σκέψεις. Ο Π. Γκαρσία, μετά την απόκτηση από τον Δικέφαλο του ταχύτατου και ικανότατου στα ανασταλτικά του καθήκοντα μέσου Βίκτορ Βιτόλο, ανέπτυξε όλες τις αρετές του: τη μακρινή πάσα, τη δημιουργικότητά του στον χώρο της μεσαίας γραμμής και την εμπειρία του σε δύσκολες συνθήκες. Στο προχθεσινό ντέρμπι απέναντι στον Ηρακλή η απόδοση του Ουρουγουανού κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα και ιδιαίτερα μετά την αποβολή του Βιτόλο έπαιξε για «δύο», όπως επισήμανε και ο φειδωλός στους δημόσιους επαίνους κ. Σάντος.

Η συνολική απόδοση του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Ηρακλή ικανοποίησε τον κ. Θόδωρο Ζαγοράκη, ο οποίος περίμενε την αντίδραση των ποδοσφαιριστών μετά τα όσα προηγήθηκαν την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν προτίθεται να αλλάξει άμεσα στάση. Βούληση του κ. Ζαγοράκη, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα είχε προειδοποιήσει σε αυστηρούς τόνους τους παίκτες του Δικεφάλου, είναι να εφαρμοστεί ο εσωτερικός κανονισμός που προβλέπει την επιβολή προστίμου- εφόσον το αποφασίσει η διοίκηση- για πειθαρχικά παραπτώματα, όμως είναι βέβαιον ότι κάτι τέτοιο δεν θα ανακοινωθεί τουλάχιστον μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
  • Βηματοδότης Περί εκπροσώπων…έρημων και απρόσωπων Με αφορμή τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα πολιτικής κακοφωνίας και, αν μη τι άλλο, ατυχούς ενημέρωσης και... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk