Τα μάθατε τα νέα ?

Σύμφωνα με τους ειδικούς, είμαστε όλοι εξωγήινοι. Τώρα εξηγείται γιατί φερόμαστε με τόσο ασπλαχνία στη Γη! Αναλυτικότερα, ο καθηγητής Τσάντρα Γουικραμασίνγκε, διευθυντής του Κέντρου Αστροβιολογίας του Πανεπιστημίου του Κάρντιφ, υποστηρίζει σε άρθρο του ότι η ζωή στον πλανήτη μας έχει κοσμική προέλευση, απλώς δεν μπορούμε να αποδεχτούμε εύκολα την εκ του Διαστήματος καταγωγή μας. Πώς όμως από τον πλανήτη «Χ» βρεθήκαμε, π.χ, στις Κουκουβάουνες; Με όχημά μας τους κομήτες! Γιατί έχει και το Σύμπαν τα λεωφορεία του.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, είμαστε όλοι εξωγήινοι. Τώρα εξηγείται γιατί φερόμαστε με τόσο ασπλαχνία στη Γη!

Αναλυτικότερα, ο καθηγητής Τσάντρα Γουικραμασίνγκε, διευθυντής του Κέντρου Αστροβιολογίας του Πανεπιστημίου του Κάρντιφ, υποστηρίζει σε άρθρο του ότι η ζωή στον πλανήτη μας έχει κοσμική προέλευση, απλώς δεν μπορούμε να αποδεχτούμε εύκολα την εκ του Διαστήματος καταγωγή μας.

Πώς όμως από τον πλανήτη «Χ» βρεθήκαμε, π.χ, στις Κουκουβάουνες; Με όχημά μας τους κομήτες! Γιατί έχει και το Σύμπαν τα λεωφορεία του.

στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Είναι αυτό που λένε Μιας και το έφερε η κουβέντα, το αμερικανικό διαστημικό λεωφορείο «Εndeavour» εκτοξεύτηκε χθες τα ξημερώματα, μεταφέροντας έξι αστροναύτες, «επιστροφή στις ρίζες»;

Ερευνητές από την Ισπανία δημιούργησαν ντομάτα η οποία περιέχει έξτρα ευεργετικές ουσίες για τον οργανισμό του ανθρώπου. Οπότε, από τη στιγμή που θα διοχετευτεί στο εμπόριο, όταν τους «παίρνουμε με τις ντομάτες» – ξέρετε ποιους- και θα εκτονωνόμαστε, και θα τους κάνουμε καλό!

Συγκρατηθείτε! Οσες σούπερ ντομάτες κι αν φάτε, δεν είναι σίγουρο ότι θα ξεγελάσετε τον πανδαμάτορα χρόνο. Σύμφωνα με νέες έρευνες, μερικοί άνθρωποι είναι γενετικά προορισμένοι να γερνάνε γρηγορότερα από άλλους.

Το σκάνδαλο με τη μελαμίνη καλά κρατεί στην Κίνα: οι Αρχές της χώρας ανακοίνωσαν ότι κατάσχεσαν 72 τόνους μολυσμένου γάλακτος και ότι έκλεισαν γαλακτοκομικές επιχειρήσεις. Πάντως, στα ράφια των σούπερμαρκετ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ενδέχεται να βρίσκονται ακόμη περί τους εκατό τόνους μολυσμένου γάλακτος σε σκόνη! Από το «πιες, έχει ασβέστιο, κάνει καλό στα κόκαλα», στο «μην το βάλεις στο στόμα σου, χάθηκες!».

Κύριε διευθυντά
Ενώ οι επί της οικονομίας επιμένουν ότι οσονούπω φτωχεύουμε, βγαίνει ένας από τους πλέον αυστηρούς και σκληροπυρηνικούς οικονομολόγους, ο νομπελίστας Τζόζεφ Στίγκλιτζ, και δηλώνει: «Δεν υπάρχει καμία ένδειξη για ενδεχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας». Από το στόμα του και στου Θεού το αφτί, μήπως όμως να αποφασίσουν επιτέλους τι ακριβώς περιμένουμε, ώστε να πάρω κι εγώ τα μέτρα μου; Γιατί πολύ με έχουν μπερδέψει! Να σκεφτείτε, εφέτος δεν ξέρω αν θα πάω για κούλουμα στο Γκστάαντ, όπως συνήθιζα τις παλιές καλές ημέρες, ή αν είναι πιο φρόνιμο να περιοριστώ στις εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων στου Φιλοπάππου. (Από το ολότελα, καλή και η φασολάδα!…)

Μετά τιμής (η για τα καρναβάλια) ΠΑΝΔΩΡΑ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk