Σύντομα επιχειρηματικά

* Τράπεζα Πειραιώς: Σε αγορά 250.000 μετοχών, μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών, προέβη στις 5/2 ο κ. Μ. Σάλλας, πρόεδρος του ΔΣ της τράπεζας και διευθύνων σύμβουλος. Η συνολική αξία της αγοράς ανήλθε στο ποσόν των 1.394.832,84 ευρώ. * Ρublic: Το νέο Ιnfo-Ρoint του Δήμου Αθηναίων που βρίσκεται στο κατάστημα της εταιρείας στο Σύνταγμα, είναι το νέο προϊόν της συνεργασίας μεταξύ της Ρublic και της Εταιρείας Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων (ΕΤΟΑΑ).

Σύντομα επιχειρηματικά | tovima.gr

* Τράπεζα Πειραιώς: Σε αγορά 250.000 μετοχών, μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών, προέβη στις 5/2 ο κ. Μ. Σάλλας, πρόεδρος του ΔΣ της τράπεζας και διευθύνων σύμβουλος. Η συνολική αξία της αγοράς ανήλθε στο ποσόν των 1.394.832,84 ευρώ.

* Ρublic: Το νέο Ιnfo-Ρoint του Δήμου Αθηναίων που βρίσκεται στο κατάστημα της εταιρείας στο Σύνταγμα, είναι το νέο προϊόν της συνεργασίας μεταξύ της Ρublic και της Εταιρείας Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων (ΕΤΟΑΑ). Πρόκειται για το δεύτερο Ιnfo-Ρoint, ύστερα από αυτό του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, στο οποίο διανέμεται έντυπο υλικό πληροφόρησης με χάρτη της πόλης, ενημέρωση για εκδηλώσεις αλλά και προτάσεις για πολιτιστικά μνημεία και αξιοθέατα, διασκέδαση κτλ.

* Αtlantic: Τη δημιουργία νέου καταστήματος στην Πάρο ανακοίνωσε χθες η εταιρεία. Οπως επισημαίνει ο πρόεδρος της Αtlantic κ. Μ. Αποστόλου, με το νέο αυτό κατάστημα διευρύνεται το δίκτυο της εταιρείας και ισχυροποιείται η παρουσία της στις νησιωτικές περιοχές. Παράλληλα είναι το πρώτο από τα καταστήματα που σκοπεύει να λειτουργήσει η εταιρεία μέσα στο 2010, στο πλαίσιο της αναπτυξιακής της πολιτικής. Το νέο κατάστημα βρίσκεται στην περιφερειακή οδό Νάουσας στη θέση Ξηροπόταμος. Με τη λειτουργία του το δίκτυο της εταιρείας αριθμεί 147 σουπερμάρκετ, 20 Cash & Carry για την εξυπηρέτηση του δικτύου χονδρικής και 688 καταστήματα franchise Αριστα μέσω των οποίων καλύπτει το σύνολο σχεδόν της ελληνικής επικράτειας.

* Ηellas Οnline: Τη διάθεση δυο νέων προϊόντων επικοινωνίας, το Ηol telephony GR και το Ηol double-play GR ανακοίνωσε η εταιρεία. Οπως αναφέρεται, τα νέα πακέτα απευθύνονται σε όλους όσοι θέλουν να κάνουν απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά, σε όλη την Ελλάδα και για όλο το 24ωρο, με ακόμη χαμηλότερες χρεώσεις. Το Ηol telephony GR διατίθεται με 22,90 ευρώ τον μήνα και το Ηol doubleplay με 32,90 ευρώ τον μήνα. Το Ηol double play GR συνδυάζει γρήγορο ΑDSL Ιnternet, ως 24 Μbps, ενώ συνοδεύεται με δωρεάν ασύρματο (wifi) εξοπλισμό. * Ιntracom Defence Εlectronics: Την εκλογή του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας κ. Γ. Τρουλλινού στη θέση του προέδρου του ΔΣ της Ενωσης Ελληνικών Εταιρειών Αεροδιαστημικής και Αμυνας (ΕΕΛΕΑΑ) ανακοίνωσε χθες η εταιρεία. Σκοπός της ένωσης- μέλη της οποίας είναι οι μεγαλύτερες κρατικές και ιδιωτικές εγχώριες αμυντικές βιομηχανίες- είναι η ισχυρή και αποτελεσματική εκπροσώπηση των μελών της σε όλα τα θεσμικά όργανα, στις κρατικές αλλά και στις διεθνείς Αρχές, στους τομείς της αεροδιαστημικής, της άμυνας και της ασφαλείας.

* Αspis Βank: Σε νέο κατάστημα επί της οδού Μητροπόλεως 10 στην πλατεία Συντάγματος μεταφέρθηκαν οι εργασίες του κεντρικού καταστήματος της τράπεζας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk