ΗSΒC: νέα επενδυτικά προϊόντα

Μία νέα σειρά επενδυτικών χαρτοφυλακίων με την ονομασία World Selection, που δίνουν πρόσβαση σε επενδυτικά εργαλεία τα οποία δεν είναι προσιτά σε ιδιώτες επενδυτές, προσφέρει η ΗSΒC και στην ελληνική αγορά. Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, κάθε ένα από τα πέντε διαφορετικά επενδυτικά χαρτοφυλάκια απευθύνεται αποκλειστικά σε 5 διαφορετικά επενδυτικά προφίλ των πελατών: από τον συντηρητικό επενδυτή ως και εκείνον που επιθυμεί να αναλάβει μεγαλύτερο επενδυτικό ρίσκο.

ΗSΒC: νέα επενδυτικά προϊόντα | tovima.gr

Μία νέα σειρά επενδυτικών χαρτοφυλακίων με την ονομασία World Selection, που δίνουν πρόσβαση σε επενδυτικά εργαλεία τα οποία δεν είναι προσιτά σε ιδιώτες επενδυτές, προσφέρει η ΗSΒC και στην ελληνική αγορά.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, κάθε ένα από τα πέντε διαφορετικά επενδυτικά χαρτοφυλάκια απευθύνεται αποκλειστικά σε 5 διαφορετικά επενδυτικά προφίλ των πελατών: από τον συντηρητικό επενδυτή ως και εκείνον που επιθυμεί να αναλάβει μεγαλύτερο επενδυτικό ρίσκο.

Η γκάμα ποικίλων επενδυτικών τοποθετήσεων από διαφορετικές αγορές και κλάδους επιτυγχάνει διασπορά του χαρτοφυλακίου, με στόχο να πετύχει αποδόσεις με μικρότερες διακυμάνσεις σε βάθος χρόνου. Ετσι, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει το χαρτοφυλάκιο που του ταιριάζει καλύτερα μέσα από μια απλή σειρά προϊόντων, ξεκινώντας ακόμη και με μικρό κεφάλαιο.

Στην ίδια ανακοίνωση, η τράπεζα τονίζει ότι η ενεργή διαχείριση των ΗSΒC World Selection έχει στόχο να λειτουργεί προς όφελος των επενδυτών, αφού κάθε φορά αναδιαρθρώνονται και αλλάζουν τα χαρτοφυλάκια, ώστε κάθε στιγμή να διασφαλίζεται ότι οι επενδυτικές επιλογές αντικατοπτρίζουν τον επενδυτικό στόχο του κάθε χαρτοφυλακίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
  • Βηματοδότης Περί εκπροσώπων…έρημων και απρόσωπων Με αφορμή τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα πολιτικής κακοφωνίας και, αν μη τι άλλο, ατυχούς ενημέρωσης και... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk