Τα μάθατε τα νέα ?

Πόσο αλκοόλ μπορεί να αντέξει ένας πεντάχρονος; Το πολύ τέσσερα σφηνάκια τσίπουρου. Αυτό αποδεικνύει η περίπτωση μικρού αγοριού από την Αυστραλία, το οποίο μετά το τέταρτο σφηνάκι βρέθηκε στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση. Κάτι ήξεραν οι παλιές και έδιναν στα παιδιά τους μόνο γάλα… Εν προκειμένω η μαμά του ήταν εκείνη που φιλοδοξούσε να μετατρέψει τον γιο της σε κρασοκανάτα. Πρόκειται για την Κάιλι Ιστγουντ, μια 33χρονη αλκοολική από την Αυστραλία, η οποία καταδικάστηκε για την απονενοημένη πράξη της σε πεντάμηνη φυλάκιση με διετή αναστολή.

Πόσο αλκοόλ μπορεί να αντέξει ένας πεντάχρονος; Το πολύ τέσσερα σφηνάκια τσίπουρου. Αυτό αποδεικνύει η περίπτωση μικρού αγοριού από την Αυστραλία, το οποίο μετά το τέταρτο σφηνάκι βρέθηκε στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση. Κάτι ήξεραν οι παλιές και έδιναν στα παιδιά τους μόνο γάλα…

Εν προκειμένω η μαμά του ήταν εκείνη που φιλοδοξούσε να μετατρέψει τον γιο της σε κρασοκανάτα. Πρόκειται για την Κάιλι Ιστγουντ, μια 33χρονη αλκοολική από την Αυστραλία, η οποία καταδικάστηκε για την απονενοημένη πράξη της σε πεντάμηνη φυλάκιση με διετή αναστολή. Η απόφαση του δικαστηρίου έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων καθώς θεωρήθηκε εξαιρετικά επιεικής.

Την επιείκειά του θέλησε να εξηγήσει ο δικαστής δηλώνοντας ότι η κατηγορουμένη είχε να βάλει αλκοόλ στο στόμα της από τον περασμένο Σεπτέμβριο, καθώς και ότι έχει και άλλα δύο μικρά παιδιά, τα οποία χρειάζονται τη μαμά τους. Ξεμέθυστη, για να τα τρέχει στα νοσοκομεία όταν τα μεθάει.

Αντί 104,3 εκατ. δολαρίων πουλήθηκε από τον οίκο Sotheby΄s ο «Ανδρας που περπατάει, Ι», ένα μπρούντζινο γλυπτό του Αλμπέρτο Τζιακομέτι, το οποίο αναδείχθηκε το πιο ακριβοπληρωμένο σε δημοπρασία έργο τέχνης. Αμφιβάλλει κανείς για την ευεργετική επίδραση του περπατήματος;

Προς ενημέρωσή σας, το προηγούμενο ρεκόρ ανήκε στον Πάμπλο Πικάσο, ο πίνακας του οποίου «Αγόρι με πίπα» είχε πουληθεί αντί 104,1 εκατ. δολαρίων.

Επειτα λένε ότι το κάπνισμα βλάπτει.

Θυσιάζεται για τον έρωτα: η 21χρονη Σιαοτσίνγκ από την Κίνα θα υποβληθεί σε σειρά πλαστικών εγχειρήσεων ώστε να μοιάσει στην ηθοποιό Τζέσικα Αλμπα, με την οποία είχε ψύχωση ο πρώην φίλος της.

Ελπίζοντας ότι έτσι θα τον ξανακερδίσει. Για να τον χάσει ξανά όταν εκείνος ξεπεράσει την Τζέσικα και ερωτευθεί κάποια άλλη σταρ;

Και καλά η Σιαοτσίνγκ, έχει την τρελάρα της- οι χειρουργοί του Νοσοκομείου Πλαστικής Χειρουργικής της Σανγκάης, που θα την αναλάβουν, είναι στα λογικά τους;

Κύριε διευθυντά
Ομολογώ ότι με σκιάζει το πρότυπο Αλμούνια και οι όποιες εφαρμογές μπορεί να έχει. Αναφέρομαι βεβαίως στις αυστηρότατες δηλώσεις του απερχόμενου επιτρόπου Χοακίν Αλμούνια περί υποχρεωτικών «μηνιαίων εξετάσεων» της χώρας μας στο θέμα της οικονομίας. Και εύχομαι, τώρα που έχει ανοίξει η συζήτηση για την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, να μην προσπαθήσουν να εφαρμόσουν τις μεθόδους του και εκεί, βάζοντας τα παιδιά μας να δίνουν εξετάσεις κάθε μήνα για να αποδείξουν ότι βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με τους άλλους ευρωπαίους μαθητές! Να τα μορφώσουμε θέλουμε, όχι να τα στείλουμε στους παιδοψυχολόγους!

Μετά τιμής (η πάντα στο πλευρό της δοκιμαζόμενης νεολαίας) ΠΑΝΔΩΡΑ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk