Συζήτηση Τζίγγερ-Βγενόπουλου για την μετά πρωτάθλημα εποχή

Συνάντηση είχαν το βράδυ της Τετάρτης Γιάννης Βαρδινογιάννης και Ανδρέας Βγενόπουλος. ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και ο MR MIG (έχει το 10%) μίλησαν σε καλό κλίμα, έχοντας για κυρίαρχα θέματα στην ατζέντα τους την επικείμενη αύξηση κεφαλαίου, αλλά και το ζήτημα της προεδρίας του Παναθηναϊκού.

Καθοριστικό για την επόμενη μέρα του συλλόγου θα είναι το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την λήξη του πρωταθλήματος και οι μέτοχοι ήδη έχουν ξεκινήσει τις προεργασίες. Οι κκ Γιάννης Βαρδινογιάννης και Ανδρέας Βγενόπουλος συναντήθηκαν και συζήτησαν το βράδυ της Τετάρτης για τις επόμενες κινήσεις τους, αλλά και για τα οικονομικά δεδομένα της εταιρείας.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και ο MR MIG (έχει το 10%) μίλησαν σε καλό κλίμα, έχοντας για κυρίαρχα θέματα στην ατζέντα τους την επικείμενη αύξηση κεφαλαίου, αλλά και το ζήτημα της προεδρίας του Παναθηναϊκού.

Ο Τζίγγερ θέλησε να ενημερωθεί για τις προθέσεις του κ. Βγενόπουλου, που λίγες μέρες νωρίτερα προκάλεσε ερωτηματικά με τις δηλώσεις τους, ενώ εξέφρασε τις δικές του απόψεις για την πορεία της εταιρείας, αλλά και της ομάδας. Δεν έλειψαν πάντως και κάποιες ενστάσεις από μέρους του, σχετικά με θέματα διαχείρισης.

Ο κ. Βγενόπουλος από την άλλη, εξακολουθεί να πιστεύει πως όλοι οι μέτοχοι, ανάλογα με τα ποσοστά του ο καθένας, θα πρέπει να συνεχίσουν την οικονομική στήριξη προς όφελος και βελτίωση του Παναθηναϊκού. Κάτι που θα πρέπει να συμβεί μέσω της επικείμενης αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.

Σε ότι αφορά τον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ, ο Βγενόπουλος θεωρεί επιτυχημένη την θητεία του κ. Νικόλα Πατέρα. Πιστεύει παράλληλα, πως θα πρέπει να του ξαναδοθεί το χρίσμα του διοικητικού ηγέτη, απόφαση που θα πρέπει να στηρίξουν όλοι οι μέτοχοι. Ο κ. Βαρδινογιάννης από την πλευρά του, φάνηκε διατεθειμένος να συναινέσει σε αυτή την κατεύθυνση, χωρίς όμως να θεωρείται και δεδομένη η απόφασή του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk