Συνεργασία της Μetlife με την Ιnternational Life

Η είσοδος της αμερικανικού ασφαλιστικού ομίλου Μetlife στην ελληνική αγορά, με τη συνεργασία της Ιnternational Life, ανακοινώθηκε σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι υπεύθυνοι των δύο εταιρειών. Βεβαίως στην παρούσα φάση η είσοδος του αμερικανικού ομίλου περιορίζεται στη διακίνηση συγκεκριμένου ασφαλιστικού προϊόντος από την ελληνική εταιρεία, αλλά διάχυτες είναι οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η Μetlife διαπραγματεύεται στις ΗΠΑ την αγορά της ΑΙG- θυγατρική της στην ελληνική αγορά είναι η Αlico.

Συνεργασία της Μetlife  με την Ιnternational Life | tovima.gr

Η είσοδος της αμερικανικού ασφαλιστικού ομίλου Μetlife στην ελληνική αγορά, με τη συνεργασία της Ιnternational Life, ανακοινώθηκε σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι υπεύθυνοι των δύο εταιρειών. Βεβαίως στην παρούσα φάση η είσοδος του αμερικανικού ομίλου περιορίζεται στη διακίνηση συγκεκριμένου ασφαλιστικού προϊόντος από την ελληνική εταιρεία, αλλά διάχυτες είναι οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η Μetlife διαπραγματεύεται στις ΗΠΑ την αγορά της ΑΙG- θυγατρική της στην ελληνική αγορά είναι η Αlico. Μάλιστα ερωτηθείς ο κ. Ντον Γκάλαχερ , διευθύνων σύμβουλος της Μetlife, αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.

Κατά τα άλλα η παρουσίαση αφορούσε τη διακίνηση στην ελληνική αγορά ασφαλιστικού συνταξιοδοτικού προϊόντος το οποίο είναι unit linked εγγυημένης απόδοσης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk