Η Microsoft ανακοίνωσε την έναρξη του hotmail.gr

Οι Έλληνες χρήστες έχουν πλέον τη δυνατότητα από σήμερα να δημιουργήσουν ένα λογαριασμό στο hotmail.gr και μέσα σε αυτόν να συμπεριλάβουν όσους λογαριασμούς e-mail επιθυμούν

Η Microsoft ανακοίνωσε την έναρξη του hotmail.gr | tovima.gr

Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη του hotmail.gr, της ελληνικής έκδοσης της υπηρεσίας Windows Live Hotmail, που παρέχει υψηλή ταχύτητα, προστασία ενάντια στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία και ενισχυμένη ασφάλεια.

Οι Έλληνες χρήστες έχουν πλέον τη δυνατότητα από σήμερα να δημιουργήσουν ένα λογαριασμό στο hotmail.gr και μέσα σε αυτόν να συμπεριλάβουν όσους λογαριασμούς e-mail επιθυμούν. Η διαδικασία μεταφοράς των περιεχομένων από έναν ήδη ενεργό λογαριασμό e-mail σε ένα μόνο αποθηκευτικό χώρο στο Hotmail, είναι απλή, διευκολύνοντας τη συγκέντρωση και διαχείριση των διαφορετικών λογαριασμών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας μέσω ενός τόπου και ενός μόνο προσωπικού κωδικού.

Οι υπηρεσίες του νέου Windows Live Hotmail είναι οι εξής:

· Απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος: Επιτρέπεται η αποθήκευση όλων των e-mail, καθώς τo Hotmail προσφέρει πλέον απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο σε όλους τους λογαριασμούς e-mail.

· Σύνδεση όλων των e-mail λογαριασμών του χρήστη σε ένα μόνο λογαριασμό: Για αυτούς που χρησιμοποιούν περισσότερους από έναν λογαριασμό e-mail, όπως Gmail, Yahoo mail κλπ., τώρα μπορούν με το Windows Live Hotmail να τους διαχειριστούν όλους μέσα από το φάκελο «εισερχόμενα» του Hotmail.

· Έμφαση στην ασφάλεια: Η ανεπιθύμητη αλληλογραφία ή τα spam e-mails μεταφέρονται αυτομάτως στο φάκελο «Junk» με τη βοήθεια της τεχνολογίας «SmartScreen».

· Εύκολη πρόσβαση στο e-mail μέσω του κινητού τηλεφώνου: Οι συσκευές που ενσωματώνουν το λειτουργικό Windows Mobile, επιτρέπουν τον αυτόματο συγχρονισμό του e-mail με τις υπηρεσίες του Hotmail. Επιπλέον οι χρήστες τηλεφώνων που διαθέτουν εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα, έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στο λογαριασμό τους μέσω ενός browser ή με την χρήση των αντίστοιχων τηλεφωνικών εφαρμογών, όπως το Nokia Messaging η το Blackberry client.

· Σύνδεση με το Windows Live Messenger: Το online πρόγραμμα είναι πλέον διαθέσιμο στο φάκελο «εισερχόμενα» του λογαριασμού Hotmail.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Science
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk