Αδυναμία προς επιδιόρθωση

Με μια ατσάλινη ράβδο θα λύσει η Toyota το πρόβλημα στο πεντάλ του γκαζιού

Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Toyota ανακοίνωσε ότι βρήκε τη λύση για την επιδιόρθωση 2,4 εκατ. αυτοκινήτων, τα οποία ανακάλεσε μαζικά λόγω δυσλειτουργίας στο πεντάλ του γκαζιού. Το πρόβλημα θα λυθεί με την προσθήκη μιας ατσάλινης ράβδου ενίσχυσης.

Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Toyota ανακοίνωσε ότι βρήκε τη λύση για την επιδιόρθωση 2,4 εκατ. αυτοκινήτων, τα οποία ανακάλεσε μαζικά λόγω δυσλειτουργίας στο πεντάλ του γκαζιού.

Το ελάττωμα που παρουσιάζεται στο πεντάλ του γκαζιού θα λυθεί με την προσθήκη μιας ατσάλινης ράβδου ενίσχυσης, η οποία θα τοποθετηθεί στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Toyota στις ΗΠΑ, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας.

Η άμεση επίλυση του προβλήματος είναι πιθανό να οδηγήσει στην αποκατάσταση των πωλήσεων των μοντέλων της από την τρίτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, αναφέρουν πηγές του Reuters.

«Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό για εμάς από την ασφάλεια και την αξιοπιστία των οχημάτων που οδηγούν οι πελάτες μας» δήλωσε ο Τζιμ Λέντζ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Toyota στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk