ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ «Η Δημοκρατία είναι επιεικής, παραδοθείτε»

Να παραδοθούν στις Αρχές γιατί «η Δημοκρατία είναι επιεικής και πρέπει να αντιμετωπίσει με επιείκεια αυτά τα παιδιάπου συμμετέχουν σε αυτή την υπόθεση» κάλεσε τους έξι καταζητούμενους νεαρούς για την υπόθεση της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Συγκεκριμένα ο υπουργός μιλώντας στον ραδιοσταθμό Flash είπε: «Αυτή τη στιγμή έξι παιδάκια, έξι παιδιά, 19 και 20 χρόνων, είναι…

Να παραδοθούν στις Αρχές γιατί «η Δημοκρατία είναι επιεικής και πρέπει να αντιμετωπίσει με επιείκεια αυτά τα παιδιάπου συμμετέχουν σε αυτή την υπόθεση» κάλεσε τους έξι καταζητούμενους νεαρούς για την υπόθεση της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Συγκεκριμένα ο υπουργός μιλώντας στον ραδιοσταθμό Flash είπε: «Αυτή τη στιγμή έξι παιδάκια, έξι παιδιά, 19 και 20 χρόνων, είναι στην παρανομία. Εχει βγει ένταλμα από τον εισαγγελέα και δεν παρουσιάζονται. Υποθέτω ότι οι οικογένειές τους τραβάνε ένα μαρτύριο και δεν παρουσιάζονται στη Δικαιοσύνη για να απολογηθούν. Εγώ πιστεύω ότι είναι κακό αυτό, κακό και για τα παιδιά, κακό και για τη Δημοκρατία, κακό για την κοινωνία, κακό και για τις ίδιες τις οικογένειες και για τα ίδια τα παιδιά επιτέλους. Είναι κρίμα αυτό. Η Δημοκρατία είναι επιεικής και πρέπει να αντιμετωπίσει αυτά τα παιδιά με επιείκεια, που συμμετέχουν σε αυτή την υπόθεση των “Πυρήνων της Φωτιάς”».

Υπενθυμίζεται ότι οι έξι νεαροί που δεν έχουν συλληφθεί για την υπόθεση της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» είναι οι Γιώργος Νικολόπουλος, Μιχάλης Νικολόπουλος, Νταμιάνο Μπολάνο, Γιώργος Καραγιαννίδης, Ελένη Κοντοπούλου και Κωνσταντίνα Καρακατσάνη.

Χθες επίσης ανακοινώθηκε ότι η Ολομέλεια Εφετών Αθηνών που θα αποφασίσει αν η ανάκριση για την υπόθεση της οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» θα πρέπει να διενεργηθεί από εφέτη ανακριτή θα συνεδριάσει στις 12 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk