Τρεις νέες θυγατρικές εταιρείες από την Αlapis

Την ίδρυση τριών θυγατρικών εταιρειών ανακοίνωσε η φαρμακευτική εταιρεία Αlapis του κ. Λ. Λαυρεντιάδη. Και οι τρεις θυγατρικές έχουν μετοχικό κεφάλαιο 60.000 ευρώ και ελέγχονται σε ποσοστό 100% από την εισηγμένη εταιρεία. Πρόκειται για τη Sambrook Μed SΑ, με κύριο σκοπό την παραγωγή φαρμακευτικών, παραφαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων, την Αlmedia Ρharmaceuticals SΑ, με κύριο σκοπό την παραγωγή φαρμακευτικών (ανθρώπινων και κτηνιατρικών), παραφαρμακευτικών (ΟΤC) και τροφών …

Τρεις νέες θυγατρικές  εταιρείες από την Αlapis | tovima.gr

Την ίδρυση τριών θυγατρικών εταιρειών ανακοίνωσε η φαρμακευτική εταιρεία Αlapis του κ. Λ. Λαυρεντιάδη. Και οι τρεις θυγατρικές έχουν μετοχικό κεφάλαιο 60.000 ευρώ και ελέγχονται σε ποσοστό 100% από την εισηγμένη εταιρεία.

Πρόκειται για τη Sambrook Μed SΑ, με κύριο σκοπό την παραγωγή φαρμακευτικών, παραφαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων, την Αlmedia Ρharmaceuticals SΑ, με κύριο σκοπό την παραγωγή φαρμακευτικών (ανθρώπινων και κτηνιατρικών), παραφαρμακευτικών (ΟΤC) και τροφών διαίτης, καλλυντικών προϊόντων και οποιουδήποτε άλλου παρεμφερούς είδους που αφορά την υγεία και την ομορφιά, και τη Μedsystems SΑ, με κύριο σκοπό την εμπορία και την εισαγωγή ιατρικού και νοσοκομειακού εξοπλισμού, την εκπόνηση μελετών, ερευνητικών προγραμμάτων και ειδικού λογισμικού, καθώς και την παροχή υπηρεσιών παραχώρησης χρήσης και Logistics.

Επίσης, η Αlapis ανακοίνωσε την απορρόφηση της δραστηριότητας της 100% θυγατρικής της εταιρείας Scalonita Ltd από την επίσης 100% θυγατρική της εταιρεία Ρharmacare Ltd.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk