Εδραιώνει την παρουσία της στη Χιλή η Ιntralot

Επτά χρόνια μετά την πρώτη της δουλειά στη Χιλή ως παρόχου συστημάτων για τη λειτουργία τυχερών παιχνιδιών, η Ιntralot υπέγραψε συμβόλαιο με τη Loteria de Concepciοn στη Χιλή για την παροχή τεχνολογικών λύσεων αλλά και για τη διαχείριση τυχερών παιχνιδιών στη χώρα. Τo συμβόλαιο έχει 7ετή διάρκεια με δυνατότητα τριών ετήσιων ανανεώσεων. Επιπρόσθετα, τα δύο μέρη συμφώνησαν να επεκτείνουν τη συμφωνία τους στη Λατινική Αμερική. Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Loteria de Concepcion, …

Εδραιώνει την παρουσία της στη Χιλή η Ιntralot | tovima.gr

Επτά χρόνια μετά την πρώτη της δουλειά στη Χιλή ως παρόχου συστημάτων για τη λειτουργία τυχερών παιχνιδιών, η Ιntralot υπέγραψε συμβόλαιο με τη Loteria de Concepciοn στη Χιλή για την παροχή τεχνολογικών λύσεων αλλά και για τη διαχείριση τυχερών παιχνιδιών στη χώρα. Τo συμβόλαιο έχει 7ετή διάρκεια με δυνατότητα τριών ετήσιων ανανεώσεων. Επιπρόσθετα, τα δύο μέρη συμφώνησαν να επεκτείνουν τη συμφωνία τους στη Λατινική Αμερική. Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Loteria de Concepcion, με έτος ίδρυση το 1921, είναι η παλαιότερη Λοταρία της Χιλής και έχει αναδειχθεί σε έναν από τους κορυφαίους διαχειριστές τυχερών παιχνιδιών στη χώρα. Προσφέρει πληθώρα τυχερών παιχνιδιών, όπως τα ΚΙΝΟ, Ιman, Κino5, Raspes, Βoleto κ.ά., έχοντας λάβει τη σχετική άδεια από το υπουργείο Οικονομικών της Χιλής.

Ενα σημαντικό ποσοστό των πωλήσεων της Λοταρίας διατίθεται σε κοινωφελείς σκοπούς, υποστηρίζοντας οικονομικά διάφορους οργανισμούς, όπως τον Ερυθρό Σταυρό, το Πανεπιστήμιο της Concepciοn και μεγάλο αριθμό δημόσιων πανεπιστημίων, ιδρυμάτων και αθλητικών οργανισμών.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Loteria de Concepcion κ. Μ.Κάμπος δήλωσε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που προχωρήσαμε σε αυτή τη σημαντική συνεργασία με την Ιntralot και που θα εξερευνήσουμε από κοινού επιχειρηματικές ευκαιρίες στη Χιλή και στη Λατινική Αμερική. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η Loteria de Conception,βασιζόμενη στην εμπειρία και στην τεχνολογική τεχνογνωσία της Ιntralot θα περάσει σε μια νέα εποχή, υπηρετώντας τον σκοπό μας,την υποστήριξη και την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας».

Ο κ. Κ.Αντωνόπουλος, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Ιntralot, σχολίασε: «Πιστεύουμε πως η Χιλή είναι μια ενδιαφέρουσα χώρα, γεμάτη προκλήσεις και επιχειρηματικές ευκαιρίες. Η χώρα αυτή αποτέλεσε έναν από τους πρώτους σταθμούς του ταξιδιού μας στον κόσμο, καθώς πιστέψαμε από την αρχή στη δυναμική της τοπικής αγοράς τυχερών παιχνιδιών. Είμαστε πεπεισμένοι πως μέσω της συνεργασίας μας με τη Loteria de Concepciοn θα καταφέρουμε να δώσουμε ώθηση στις πωλήσεις της Λοταρίας και να τη στηρίξουμε στο ευαγές έργο της και να αναζητήσουμε ευκαιρίες στην ευρύτερη περιοχή της Λατινικής Αμερικής».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk