Μετά από αίτημα του Ι.Τέντε

Στα μέσα Νοεμβρίου συγκαλείται η Ολομέλεια Εφετών για την υπόθεση των «Πυρήνων»

Στις 12 Νοεμβρίου θα συγκληθεί η Ολομέλεια Εφετών, προκειμένου να αποφασίσει εάν η υπόθεση της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» πρέπει να ανατεθεί σε ειδικό εφέτη-ανακριτή λόγω της σοβαρότητάς της, μετά από σχετικό αίτημα του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Στις 12 Νοεμβρίου θα συγκληθεί η Ολομέλεια Εφετών, προκειμένου να αποφασίσει εάν η υπόθεση της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» πρέπει να ανατεθεί σε ειδικό εφέτη-ανακριτή λόγω της σοβαρότητάς της.

Πριν λίγες ημέρες, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες με έγγραφό του, είχε ζητήσει τη σύγκληση της Ολομέλειας, ώστε να αναλάβει ο εφέτης-ανακριτής την υπόθεση που αφορά στους τέσσερις νεαρούς, οι οποίοι συνελήθησαν πρόσφατα σε κατοικία στο Χαλάνδρι Αττικής.

Για συμμετοχή στην «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» κατηγορούνται οι Παναγιώτης Μασούρας, Χαρίλαος Χατζημιχελάκης , Εμμανουήλ Γιόσπας και Μυρτώ Παντέλογλου.

Όλοι είναι προφυλακισμένοι, εκτός από τη Μυρτώ Παντέλογλου, η οποία έχει αφεθεί ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής παρουσίας δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου διαμένει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk