Οριστικά και προσωρινά αποτελέσματα από το ΑΣΕΠ για εκατοντάδες θέσεις σε υπουργεία

Εκδόθηκαν από το ΑΣΕΠ τα οριστικά αποτελέσματα γραπτού διαγωνισμού για την κάλυψη 203 θέσεων διαφόρων ειδικοτήτων τεχνολογικής εκπαίδευσης των τέως υπουργείων Οικονομίας και Μακεδονίας-Θράκης. Εκδόθηκαν, επίσης, τα προσωρινά αποτελέσματα για κάλυψη 417 θέσεων σε φορείς διαφόρων υπουργείων.

Οριστικά και προσωρινά αποτελέσματα από το ΑΣΕΠ για εκατοντάδες θέσεις σε υπουργεία | tovima.gr

Εκδόθηκαν από το ΑΣΕΠ τα προσωρινά αποτελέσματα προκήρυξης για την κάλυψη με σειρά προτεραιότητας 417 θέσεων τακτικού προσωπικού κατηγορίας υποχρεωτικής εκπαίδευσης σε φορείς των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης, Αμυνας, Υγείας και των τέως υπουργείων Απασχόλησης, Δικαιοσύνης, Παιδείας, Εμπορικής Ναυτιλίας, Εσωτερικών, Οικονομίας, Πολιτισμού, στις οποίες περιλαμβάνονται και πέντε θέσεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στο Κέντρο Βρεφών «Η Μητέρα».

Τα αποτελέσματα απεστάλησαν στις νομαρχιακές αυτοδιοικήσεις της χώρας.

Οι σχετικοί πίνακες θα αναρτηθούν στις οικείες Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και στα οικεία Επαρχεία την Παρασκευή.

Επισημαίνεται ότι ο οριστικός πίνακας διοριστέων θα προκύψει με δημόσια κλήρωση προκειμένου να καθοριστεί η σειρά κατάταξης των υποψηφίων που ισοβαθμούν.

Η κλήρωση θα διενεργηθεί μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από το ερχόμενο Σάββατο έως και την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου.

Επίσης, εκδόθηκαν από το ΑΣΕΠ τα οριστικά αποτελέσματα του γραπτού διαγωνισμού για την κάλυψη 203 θέσεων κατηγορίας Τεχνολογικής Εκπαίδευσης διαφόρων ειδικοτήτων των υπηρεσιών του τέως υπουργείου Οικονομίας και του τέως υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης.

Οι αλφαβητικοί πίνακες που έχουν αναρτηθεί στον δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) περιλαμβάνουν τα στοιχεία και την επίδοση μόνο όσων υποψηφίων πέτυχαν βαθμολογία τουλάχιστον 30 μονάδες στη γραπτή εξέταση.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι μπορούν να αναζητούν τη βαθμολόγια τους με την πληκτρολόγηση του ονόματος, του επωνύμου, του αριθμού ταυτότητας και του δεκαψήφιου κωδικού συμμετοχής τους, ο οποίος τους είχε δοθεί κατά την εξέταση.

Ο πίνακας διοριστέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τον αναζητήσουν και στον δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk