Στον υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο, το εκατομμυριοστό εισιτήριο του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης

Το εκατομμυριοστό εισιτήριο του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης έλαβε την Πέμπτη ο υπουργός Πολιτισμού κ. Π.Γερουλάνος, ο οποίος επισκέφθηκε τους χώρους του μουσείου. Κατά την επίσκεψή του ανακοίνωσε ότι τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου θα συνεχίσουν το έργο τους αφιλοκερδώς.

Το εκατομμυριοστό εισιτήριο του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης έλαβε την Πέμπτη ο υπουργός Πολιτισμού κ. Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος επισκέφθηκε τους χώρους του μουσείου. Κατά την επίσκεψή του ανακοίνωσε ότι τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου θα συνεχίσουν το έργο τους αφιλοκερδώς.

«Είναι ιδιαίτερη χαρά να βρίσκομαι σήμερα στο Νέο Μουσείο Ακρόπολης και να παραλαμβάνω το εκατομμυριοστό εισιτήριο. Από τον Ιούνιο που άνοιξε τις πόρτες του το μουσείο, η ανταπόκριση του κόσμου έχει υπάρξει συγκλονιστική και αυτό δείχνει πόσο μπορούμε πραγματικά να αξιοποιήσουμε τις συνέργιες που υπάρχουν μεταξύ πολιτισμού και τουρισμού» είπε ο κ. Γερουλάνος.

Πρόσθεσε η ημέρα είναι συμβολική, καθώς υιοθετεί την πρόταση μελών του διοικητικού συμβουλίου να συνεχίσουν το έργο τους αφιλοκερδώς, χωρίς δηλαδή την προβλεπόμενη αμοιβή.

«Τους συγχαίρω για το έργο που έχουν κάνει μέχρι τώρα και πιστεύω ότι θα συνεχίσουν απρόσκοπτα και με την ίδια δύναμη από δω και στο εξής» σημείωσε ο υπουργός Πολιτισμού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
  • Ο γρίφος της Μποτσουάνα Οι αγορές είναι προεξοφλητικοί μηχανισμοί, στην περίπτωση της νέας μετάλλαξης , προεξόφλησαν ξανά το χειρότερο, δηλαδή νέους περιορισμούς στις... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk