Και επισήμως νέος γραμματέας του ΠαΣοΚ ο Σωκράτης Ξυνίδης

Καθήκοντα γραμματέα του Εθνικού Συμβούλίου του ΠΑΣΟΚ ανέλαβε την Πέμπτη ο κ. Σωκράτης Ξυνίδης παραλαμβάνοντας το χαρτοφυλάκιο στην Ιπποκράτους από τον υπουργό Εσωτερικών κ. Γιάννη Ραγκούση.

Καθήκοντα γραμματέα του Εθνικού Συμβούλίου του ΠΑΣΟΚ ανέλαβε την Πέμπτη ο κ. Σωκράτης Ξυνίδης παραλαμβάνοντας το χαρτοφυλάκιο στην Ιπποκράτους από τον υπουργό Εσωτερικών κ. Γιάννη Ραγκούση. «Το Εθνικό Συμβούλιο του ΠαΣοΚ επέλεξε το πρόσωπό σου Σωκράτη, για να δοθεί συνέχεια σε αυτήν την πολύ σημαντική δουλειά που γίνεται, πάντα με βάση τις αποφάσεις και τις επιλογές του προέδρου, βεβαίως και των οργάνων του Κινήματος, που μαζί με τον πρόεδρο, δρομολογούν τη δουλειά που εμείς κάνουμε» είπε ο κ. Ραγκούσης.

Στην τελετή συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο πρώην γραμματέας του ΠαΣοΚ κ. Νίκος Αθανασάκης, ο γενικός διευθυντής του κόμματος κ. Ρ. Σπυρόπουλος, καθώς επίσης και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου κ. Γ. Μίχας.

«Εμείς είμαστε απλοί στρατιώτες, μάς ανατίθενται οι ευθύνες και με μεγάλη χαρά νοιώθουμε τη στιγμή που τις παραδίδουμε. Ο Νίκος σε εμένα, εγώ σε εσένα. Καλή δουλειά, λοιπόν. Καλορίζικος. Όλα θα πάνε καλά και νομίζω ότι δεν θα υπάρχει σε κανέναν καμιά αμφιβολία για το ότι κυβέρνηση και Κίνημα θα δώσουν το καλύτερό τους εαυτό για να ανταποκριθούν στην εντολή του ελληνικού λαού» επισήμανε ο κ. Ραγκούσης.

Ο κ. Ξυνίδης χαρακτήρισε «σημαντική» αυτή τη στιγμή, που «το ΠαΣοΚ προέρχεται από μια μεγάλη εκλογική νίκη» και δήλωσε ότι όλοι περιμένουν από αυτό να συνεχίσει την πορεία που ξεκίνησε από το 2005, μετά την εκλογική ήττα του 2004. Ανέφερε ότι όλα αυτά τα χρόνια έχουν γίνει πολύ σημαντικά βήματα σε αυτή την κατεύθυνση και από την κυρία Μ. Ξενογιαννακοπούλου και από τον κ. Ν. Αθανασάκη και από τον κ. Γ. Ραγκούση.

Ο κ. Σ. Ξυνίδης είπε ότι φιλοδοξεί να είναι συνεχιστής αυτής της μεγάλης προσπάθειας και να μπορέσει να προσαρμόσει τις ανάγκες του κόμματος στις καινούριες συνθήκες, με την κυβέρνηση ΠαΣοΚ που, πλέον, τα μάτια όλων των Ελλήνων είναι στραμμένα πάνω της και περιμένουν να ανταποκριθεί στις προσδοκίες τους.

«Εμείς ως ΠαΣοΚ θα είμαστε δίπλα στην κυβέρνηση σε όλα αυτά τα οποία υποσχεθήκαμε στον ελληνικό λαό» επισήμανε ο κ. Ξυνίδης και τόνισε ότι «θα σας στηρίξουμε, θα σας βοηθήσουμε, και θα συνεχίσουμε τη δική μας πορεία προς το μέλλον της οργάνωσης σε αυτό το τιμημένο κομμάτι του οργανωμένου ΠαΣοΚ που έχει δώσει δεκαετίες τώρα πολύ μεγάλους αγώνες και έχει καταφέρει να οδηγήσει την χώρα σε πολύ σοβαρές στιγμές της ιστορίας της».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk