Εμπρηστική «Αποδόμηση τάξης»

Τα μέλη της οργάνωσης «Συμβούλιο αποδόμησης της τάξης» ανέλαβαν, με προκήρυξη που απέστειλαν σε ιστοσελίδα, την ευθύνη για τις εμπρηστικές επιθέσεις το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στα γραφεία του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Σπ. Βούγια, του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Χαρ. Καστανίδη και της βουλευτή του ΠαΣοΚ κυρίας Χρ. Αράπογλου, αλλά και για την επίθεση στο Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, όπως ισχυρίζονται, είχαν τοποθετήσει δύο εμπρηστικούς μηχανισμούς στην οικία του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.

Εμπρηστική «Αποδόμηση τάξης» | tovima.gr

Τα μέλη της οργάνωσης «Συμβούλιο αποδόμησης της τάξης» ανέλαβαν, με προκήρυξη που απέστειλαν σε ιστοσελίδα, την ευθύνη για τις εμπρηστικές επιθέσεις το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στα γραφεία του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Σπ.

Βούγια, του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Χαρ. Καστανίδη και της βουλευτή του ΠαΣοΚ κυρίας Χρ. Αράπογλου, αλλά και για την επίθεση στο Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, όπως ισχυρίζονται, είχαν τοποθετήσει δύο εμπρηστικούς μηχανισμούς στην οικία του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Ανθιμου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk