Σύντομα επιχειρηματικά

* Ιατρικό Αθηνών: Ολοκληρώθηκε ο τακτικός φορολογικός έλεγχος της εταιρείας για τις χρήσεις 2007- 2008. Ο έλεγχος καταλόγισε στην εταιρεία λογιστικές διαφορές από τις οποίες προέκυψε φόρος εισοδήματος, πλέον προσαυξήσεων, συνολικά 1.376.000 ευρώ. Με την υπογραφή της πράξης συμβιβασμού καταβλήθηκε το ένα πέμπτο του ανωτέρω ποσού, ενώ το υπόλοιπο πρόκειται να εξοφληθεί σε 24 ισόποσες μηνιαίες δόσεις. Σημειώνεται ότι η εταιρεία έχει επιβαρύνει, με τη μορφή πρόβλεψης, τις οικονομικές καταστάσεις προηγουμένων χρήσεων με ποσό ύψους 900.

Σύντομα επιχειρηματικά | tovima.gr

* Ιατρικό Αθηνών: Ολοκληρώθηκε ο τακτικός φορολογικός έλεγχος της εταιρείας για τις χρήσεις 2007- 2008. Ο έλεγχος καταλόγισε στην εταιρεία λογιστικές διαφορές από τις οποίες προέκυψε φόρος εισοδήματος, πλέον προσαυξήσεων, συνολικά 1.376.000 ευρώ. Με την υπογραφή της πράξης συμβιβασμού καταβλήθηκε το ένα πέμπτο του ανωτέρω ποσού, ενώ το υπόλοιπο πρόκειται να εξοφληθεί σε 24 ισόποσες μηνιαίες δόσεις. Σημειώνεται ότι η εταιρεία έχει επιβαρύνει, με τη μορφή πρόβλεψης, τις οικονομικές καταστάσεις προηγουμένων χρήσεων με ποσό ύψους 900.000 ευρώ. Το υπόλοιπο ποσό των 476.000 ευρώ θα επιβαρύνει τις οικονομικές καταστάσεις της 30.09.2009.

* Μicrosoft: Με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της οργανωτικής δομής της εταιρείας, η Μicrosoft της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης ανακοινώνει την προαγωγή του κ. Χρ. Τσάγκου, διευθύνοντος συμβούλου της Μicrosoft Ελλάς. Ο κ. Τσάγκος αναλαμβάνει από 1ης Νοεμβρίου 2009 τη θέση του Consumer and Οnline Μarketing Οfficer για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, με έδρα την Αθήνα.

* Εlectronet: Αντιπροσωπεία της επιχείρησης επισκέφθηκε την έκθεση Ιfa που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο. Στη συγκεκριμένη έκθεση παρουσιάζονται κάθε χρόνο όλα τα νέα προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά το επόμενο χρονικό διάστημα, όπως επίσης και οι τάσεις που υπάρχουν στην αγορά. Ιδιαίτερη εντύπωση στους ανθρώπους της Εlectronet έκανε η παρουσίαση της νέας γενιάς τηλεοράσεων οικιακής χρήσης 3G, οι οποίες σύντομα θα βρίσκονται στα ράφια της επιχείρησης.

* ΑΓΕΤ Ηρακλής: Περισσότερα από 120.000 ευρώ διατέθηκαν για την αποκατάσταση ζημιών από τις πρόσφατες πλημμύρες του Σεπτεμβρίου στην Εύβοια, μέσω του προγράμματος Αλληλεγγύης και Συμπαράστασης Ηρακλή (ΠΡΑΚΣΗ). Πρόκειται για το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΑΓΕΤ Ηρακλής για την περιοχή της Εύβοιας, όπου η εταιρεία έχει παρουσία με δύο εργοστάσια, στη Χαλκίδα και το Μηλάκι. Μέσω του προγράμματος υποστηρίχθηκαν αιτήματα δήμων, μεμονωμένων κατοίκων και εργαζομένων της εταιρείας που επλήγησαν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk