Και έξοδος από τον «Τειρεσία»

Οπως προβλέπεται στο νομοσχέδιο, ο χρόνος τήρησης και χρήσης από τις τράπεζες ή τρίτους ή χάριν αυτών δεδομένων οικονομικής συμπεριφοράς που αναφέρονται στην παραπάνω διαδικασία (της ρύθμισης ή διαγραφής της οφειλής) δεν μπορεί να υπερβαίνει το χρονικό διάστημα τριών ετών από τη λήξη της ρύθμισης των χρεών ή των πέντε ετών από την κήρυξη της απαλλαγής από τα χρέη. Η διάταξη αυτή θεωρείται προάγγελος ανάλογης ρύθμισης για τον «Τειρεσία». Κατά τις πληροφορίες η υπουργός …

Και έξοδος από τον «Τειρεσία» | tovima.gr

Οπως προβλέπεται στο νομοσχέδιο, ο χρόνος τήρησης και χρήσης από τις τράπεζες ή τρίτους ή χάριν αυτών δεδομένων οικονομικής συμπεριφοράς που αναφέρονται στην παραπάνω διαδικασία (της ρύθμισης ή διαγραφής της οφειλής) δεν μπορεί να υπερβαίνει το χρονικό διάστημα τριών ετών από τη λήξη της ρύθμισης των χρεών ή των πέντε ετών από την κήρυξη της απαλλαγής από τα χρέη.

Η διάταξη αυτή θεωρείται προάγγελος ανάλογης ρύθμισης για τον «Τειρεσία». Κατά τις πληροφορίες η υπουργός Οικονομίας στο επόμενο νομοσχέδιο που θα φέρει στη Βουλή για την ενίσχυση της ρευστότητας της αγοράς θα προχωρεί σε αλλαγές του καθεστώτος για τον «Τειρεσία» που θα προβλέπουν τη διαγραφή από τη «μαύρη λίστα» όλων όσοι εξοφλούν τις υποχρεώσεις τους ύστερα από διάστημα τριών ή πέντε ετών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk