Στις Βρυξέλλες το επόμενο διήμερο

Επίσκεψη στη Σουηδία πραγματοποιεί ο Γιώργος Παπανδρέου

Στη Στοκχόλμη της Σουηδίας βρίσκεται ο Γ.Παπανδρέου, προκειμένου να μιλήσει στο Συνέδριο του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Σουηδίας (SAP). Στο διήμερο 29 και 30 Οκτωβρίου θα μεταβεί στις Βρυξέλλες, για να συμμετάσχει στη Συνεδρίαση των Πρωθυπουργών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος και στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Στη Στοκχόλμη της Σουηδίας βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να μιλήσει στο Συνέδριο του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Σουηδίας (SAP).

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Στοκχόλμη ο πρωθυπουργός συναντάται με τον υπουργό Εξωτερικών της Σουηδίας και προεδρεύοντα του Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ, Καρλ Μπιλντ, την αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Αρμόδια για τις Διοργανικές Σχέσεις και την Επικοινωνιακή Πολιτική, Μάργκο Βάλστρομ και την πρόεδρο του SAP, Μόνα Σάλιν.

Στο διήμερο 29 και 30 Οκτωβρίου ο Γ.Παπανδρέου θα βρεθεί στις Βρυξέλλες όπου θα συμμετάσχει στη Συνεδρίαση των Πρωθυπουργών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος και στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
  • Ο γρίφος της Μποτσουάνα Οι αγορές είναι προεξοφλητικοί μηχανισμοί, στην περίπτωση της νέας μετάλλαξης , προεξόφλησαν ξανά το χειρότερο, δηλαδή νέους περιορισμούς στις... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk