Τι πρέπει να αποφεύγουν οι αλλεργικοί

ΒΕΡΟΛΙΝΟ. Οχι μόνο η άνοιξη, αλλά και το φθινόπωρο είναι ιδανική εποχή για να ενισχύσουν τον οργανισμό τους όσοι πάσχουν από αλλεργίες. Σύμφωνα με άρθρο του επιστημονικού περιοδικού «Νaturartz», η καλύτερη προετοιμασία είναι η διατροφή. Το γερμανικό περιοδικό γράφει ότι οι αλλεργικοί πρέπει να περιορίσουν την κατανάλωση τροφών πλούσιων σε ισταμίνη όπως ο τόνος, το σκουμπρί, τα λουκάνικα, τα μανιτάρια και τα αλκοολούχα ποτά. Το άρθρο υποστηρίζει επίσης ότι οι αλλεργικοί, …

Τι πρέπει να  αποφεύγουν  οι αλλεργικοί | tovima.gr

ΒΕΡΟΛΙΝΟ. Οχι μόνο η άνοιξη, αλλά και το φθινόπωρο είναι ιδανική εποχή για να ενισχύσουν τον οργανισμό τους όσοι πάσχουν από αλλεργίες. Σύμφωνα με άρθρο του επιστημονικού περιοδικού «Νaturartz», η καλύτερη προετοιμασία είναι η διατροφή. Το γερμανικό περιοδικό γράφει ότι οι αλλεργικοί πρέπει να περιορίσουν την κατανάλωση τροφών πλούσιων σε ισταμίνη όπως ο τόνος, το σκουμπρί, τα λουκάνικα, τα μανιτάρια και τα αλκοολούχα ποτά. Το άρθρο υποστηρίζει επίσης ότι οι αλλεργικοί, ιδίως όσοι υποφέρουν από τη γύρη, πρέπει να απέχουν ουσιαστικά από την κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων, τα οποία μειώνουν την αντίσταση του ανοσοποιητικού συστήματος. Το ίδιο ισχύει για τα προμαγειρεμένα φαγητά και για τα φαγητά με συντηρητικά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk