«Αρραβώνας» του θείου Μπομπ με την ΠΑΕ και τη «μάνα» ΑΕΚ

Η αλλαγή σελίδας στην (ΠΑΕ και Ερασιτεχνική) ΑΕΚ δεν είναι μακριά. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο κ. Χαράλαμπος ( Μπομπ ) Κοζώνης θα έχειτο αργότερο ως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας υπό την ιδιοκτησία του, όχι μόνο την ποδοσφαιρική αλλά και τη «μάνα ΑΕΚ»! Αυτό άλλωστε προκύπτει ως συμπέρασμα από την ανακοίνωση την οποία από κοινού εξέδωσαν χθες η ΠΑΕ και ο ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας (ασχολείται με κατασκευαστικά έργα έχοντας έδρα του το Σικάγο). Το κείμενο της ανακοίνωσης: « Η ΠΑΕ ΑΕΚ επισημοποιεί το ενδιαφέρον του επιχειρηματία κ.

Η αλλαγή σελίδας στην (ΠΑΕ και Ερασιτεχνική) ΑΕΚ δεν είναι μακριά. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο κ. Χαράλαμπος ( Μπομπ ) Κοζώνης θα έχειτο αργότερο ως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας υπό την ιδιοκτησία του, όχι μόνο την ποδοσφαιρική αλλά και τη «μάνα ΑΕΚ»! Αυτό άλλωστε προκύπτει ως συμπέρασμα από την ανακοίνωση την οποία από κοινού εξέδωσαν χθες η ΠΑΕ και ο ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας (ασχολείται με κατασκευαστικά έργα έχοντας έδρα του το Σικάγο). Το κείμενο της ανακοίνωσης:

« Η ΠΑΕ ΑΕΚ επισημοποιεί το ενδιαφέρον του επιχειρηματία κ.Χαράλαμπου Κοζώνη, προκειμένου ο ίδιος να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της εταιρείας. Σε συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στην έδρα των επιχειρήσεων του κ. Κοζώνη στο Σικάγο των ΗΠΑ,μεταξύ των κκ. Ν. Νοτιά, Ν.Θανόπουλου, Μ.Δημαράκη και του κ. Χ.Κοζώνη και των συνεργατών του,ξεκίνησαν οι συζητήσεις και τέθηκαν όλα τα θέματα προκειμένου να υλοποιηθεί η συμφωνία. Ο κ. Κοζώνης, άνθρωπος με μεγάλη επιχειρηματική και οικονομική δραστηριότητα,παρουσίασε το όραμα που έχει για την ΑΕΚ, καθώς και το συνολικό αναπτυξιακό του σχέδιο που όταν γίνει πραγματικότητα θα περιλαμβάνει όλα τα τμήματα της ομάδας και θα εξασφαλίζει στην ΑΕΚ διαχρονικά οικονομική ανεξαρτησία. Οι συζητήσεις είναι σε καλό επίπεδο και πρόκειται να συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες, ώστε να διευκρινιστούν όλες οι παράμετροι που θα διασφαλίζουν την είσοδο του κ. Κοζώνη στην ΑΕΚ. Το σημαντικό είναι ότι και από τις δύο πλευρές υπάρχουν τόσο η διάθεση όσο και σύμπνοια προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία με γνώμονα ένα καλύτερο μέλλον για την ομάδα μας.Η ΑΕΚ έχει μεγάλη ιστορία, αξίζει ένα καλύτερο μέλλον και αυτός είναι ο στόχος των δύο πλευρών. Στην παρούσα φάση, λόγω της κρισιμότητας των θεμάτων που τίθενται προς διευκρίνιση,αλλά και των διαδικασιών που πρέπει να ακολουθηθούν,δεν είναι δυνατόν να δημοσιοποιηθούν περαιτέρω λεπτομέρειες που αφορούν τις εξελίξεις για τα πολύ σοβαρά θέματα που σχετίζονται με το αύριο του συλλόγου ».

Σ ύμφωνα με πληροφορίεςοι οποίες επιβεβαιώνονται μέχρι κεραίας από το περιβάλλον του εκπροσώπου του κ. Κοζώνη στην Ελλάδα- του επιχειρηματία κ. Χρήστου Παπαδημητρίου – ο Ελληνοαμερικανός επιθυμεί (παρά τα αρκετά τηλεφωνήματα που δέχεται τις τελευταίες ημέρες από εν Ελλάδι «καλοθελητές» που τον προτρέπουν να μην «μπλέξει» με την ΑΕΚ) να αναλάβει ΠΑΕ και Ερασιτεχνική για να έχει τον απόλυτο έλεγχο σε όλα τα επίπεδα και να προχωρήσει άμεσα το δικό του «project», σύμφωνα με το οποίο η ΑΕΚ πρέπει να έχει αποκτήσει γήπεδο ικανό να στεγάσει όλα τα τμήματά της σε ορίζοντα δύο ετών!

Ο κ. Παπαδημητρίου- επιτυχημένος επιχειρηματίας με ποσοστά σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, εμπορικά καταστήματα και χώρους αναψυχής, ενεργό μέλος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και πατέρας τεσσάρων παιδιών- είναι και ο άνθρωπος που έφερε κοντά την ΠΑΕ και τον κ. Κοζώνη. Θα δώσει το «παρών» σε όλη τη διαδικασία των τελικών διαβουλεύσεων με την εξουσιοδότηση του Ελληνοαμερικανού (« είναι σαν να μιλάτε μαζί μου » είπε ο τελευταίος στον πρόεδρο κ. Νίκο Θανόπουλο ), αλλά και στους διαχειριστικούς- οικονομικούς ελέγχους της ΠΑΕ από ορκωτούς λογιστές. Οπως έλεγε ο κ. Παπαδημητρίου σε κοντινούς ανθρώπους του « η δουλειά θα χαλάσει μόνον εφόσον τα χρέη που προκύψουν δεν είναι 30 εκατ.ευρώ, αλλά 70 ή 75 εκατ. ευρώ ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk