Σύντομα επιχειρηματικά

* Singularlogic: Τέσσερα έργα παρέδωσε ο όμιλος Singularlogic στον δημόσιο τομέα, τα οποία ανέλαβε έπειτα από σχετικούς διαγωνισμούς. Πρόκειται για τα εξής έργα: α) αντικατάσταση των χειρόγραφων διαδικασιών με ηλεκτρονικές στις πολεοδομίες (Ηλεκτρονική Πολεοδομία Ι), β) ανάπτυξη πληροφοριακού συστήματος για την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη όλων των εσωτερικών λειτουργιών της εταιρείας Κτηματολόγιο ΑΕ, γ) ανάπτυξη πληροφοριακού συστήματος, το οποίο καλύπτει τις λειτουργικές …

Σύντομα επιχειρηματικά | tovima.gr

* Singularlogic: Τέσσερα έργα παρέδωσε ο όμιλος Singularlogic στον δημόσιο τομέα, τα οποία ανέλαβε έπειτα από σχετικούς διαγωνισμούς. Πρόκειται για τα εξής έργα: α) αντικατάσταση των χειρόγραφων διαδικασιών με ηλεκτρονικές στις πολεοδομίες (Ηλεκτρονική Πολεοδομία Ι), β) ανάπτυξη πληροφοριακού συστήματος για την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη όλων των εσωτερικών λειτουργιών της εταιρείας Κτηματολόγιο ΑΕ, γ) ανάπτυξη πληροφοριακού συστήματος, το οποίο καλύπτει τις λειτουργικές ανάγκες του Οίκου Ναύτου και δ) ανάπτυξη ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος για την αυτοματοποίηση του συστήματος αρχειοθέτησης και τον εκσυγχρονισμό των διαδικασιών εκμετάλλευσης των μετεωρολογικών δεδομένων της ΕΜΥ.

* Unibios: Εκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιεί στις 26 Νοεμβρίου η εταιρεία (πρώην Βιοσώλ), με βασικό θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών, με έκδοση νέων μετοχών και με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων της εταιρείας.

* Ειδησεοφωνική Ελλάς: Η εταιρεία προχώρησε σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου τής κατά 100% θυγατρικής της στην Ολλανδία, Εrgophone ΒV, κατά 250.000 ευρώ με την καταβολή μετρητών από τα ίδια κεφάλαια της εταιρείας, προκειμένου η Εrgophone να συμμετέχει σε εταιρείες με αντικείμενο παρεμφερές προς αυτό της Ειδησεοφωνικής.

* Ιntralot: Σε έκτακτη γενική συνέλευση στις 16 Νοεμβρίου οι μέτοχοι καλούνται να αποφασίσουν για την τροποποίηση του άρθρου 1 του καταστατικού της εταιρείας σχετικά με την απόδοση της επωνυμίας της εταιρείας στην αγγλική γλώσσα και για την έγκριση προγράμματος διάθεσης δικαιωμάτων προαίρεσης επί μετοχών της εταιρείας. Εν τω μεταξύ η Γενική Τεχνική Διεύθυνση Συστημάτων της Ιntralot έλαβε τη διάκριση «Recognised for Εxcellence in Εurope- 4 Stars» κατακτώντας το 2ο επίπεδο του μοντέλου για την επιχειρηματική αριστεία του Εuropean Foundation for Quality Μanagement (ΕFQΜ). Η βράβευση της Ιntralot πραγματοποιήθηκε σε ειδική τελετή στις 22 Οκτωβρίου στην Αθήνα.

* Ρaperpack: Εγκρίθηκε από τη γενική συνέλευση της εταιρείας η παράταση λήξης υφιστάμενου κοινού ομολογιακού δανείου ύψους 2,4 εκατ. ευρώ εκδόσεως στις 28.11.2007 κατά 5 έτη, ήτοι έως τις 15.12.2015, και τροποποιήθηκαν οι περιοριστικοί χρηματοοικονομικοί όροι και το επιτόκιο. Επίσης, εγκρίθηκε η τροποποίηση περιοριστικών χρηματοοικονομικών όρων και το επιτόκιο κοινού ομολογιακού δανείου εκδόσεως 29.6.2007 της εταιρείας. Παράλληλα, ενεκρίθη η αύξηση του ποσοστού συμμετοχής στη θυγατρική εταιρεία Προμοκαρτόν ΑΕ με την απόκτηση επιπλέον ποσοστού έως 49% επί του μετοχικού της κεφαλαίου.

* Περσεύς: Η διοίκηση της εταιρείας ζωοτροφών σύναψε συμφωνία με την εταιρεία Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες με την οποία διακανονίζεται η είσπραξη του συνόλου της οφειλής των 4,9 εκατ. ευρώ από την πώληση ιχθυοτροφών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk