Νέα καταθετικά προϊόντα από τη Μarfin Εgnatia

Τη διάθεση δύο νέων αποταμιευτικών προϊόντων ανακοίνωσε η Μarfin Εgnatia Βank. Πρόκειται για το Μarfin Κid+ που απευθύνεται σε παιδιά ως 17 ετών και για το Μarfin ΙQ+ που δημιουργήθηκε για ενηλίκους. Αναλυτικότερα ο Μarfin Κid+ είναι ένας αποταμιευτικός λογαριασμός ταμιευτηρίου με μηνιαίο αντίγραφο κίνησης, με ελάχιστη μηνιαία καταβολή 50 ευρώ και απαραίτητη προϋπόθεση την πάγια εντολή για τακτικές καταβολές. Το επιτόκιό του είναι κλιμακούμενο ξεκινώντας από 1% για ποσά έως 1.

Νέα καταθετικά προϊόντα  από τη Μarfin Εgnatia | tovima.gr

Τη διάθεση δύο νέων αποταμιευτικών προϊόντων ανακοίνωσε η Μarfin Εgnatia Βank.

Πρόκειται για το Μarfin Κid+ που απευθύνεται σε παιδιά ως 17 ετών και για το Μarfin ΙQ+ που δημιουργήθηκε για ενηλίκους. Αναλυτικότερα ο Μarfin Κid+ είναι ένας αποταμιευτικός λογαριασμός ταμιευτηρίου με μηνιαίο αντίγραφο κίνησης, με ελάχιστη μηνιαία καταβολή 50 ευρώ και απαραίτητη προϋπόθεση την πάγια εντολή για τακτικές καταβολές.

Το επιτόκιό του είναι κλιμακούμενο ξεκινώντας από 1% για ποσά έως 1.000 ευρώ, 2,5% για ποσά από 1.001 ως 10.000 ευρώ, ενώ για μεγαλύτερα ποσά ισχύει το επιτόκιο ΕΚΤ.

Ο κάτοχος έχει δικαίωμα μιας ανάληψης ετησίως, ενώ μπορεί να προβαίνει σε εκτοκισμό κάθε τέλος του χρόνου. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα εκτάκτων καταβολών. Το κύριο όμως χαρακτηριστικό του είναι τα πρόσθετα προνόμια που συνδέονται με τον λογαριασμό και αφορούν παροχές υγείας υψηλού επιπέδου στην Παιδιατρική Κλινική Μητέρα, καθώς και στο Λητώ LΑΒ.

Στις δύο κλινικές προσφέρονται απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις σε εφημερεύοντες ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων με συμβολικό αντίτιμο 20 ευρώ και 15 ευρώ αντίστοιχα, σημαντικές εκπτώσεις στα εξωτερικά ιατρεία κατόπιν ραντεβού, καθώς και στις διαγνωστικές εξετάσεις, και δωρεάν διακομιδή με ασθενοφόρο σε περίπτωση έκτακτης εισαγωγής στην Παιδιατρική Κλινική για την περιοχή της Αττικής.

Από την άλλη το Μarfin ΙQ+ είναι το νέο ευέλικτο επενδυτικό πρόγραμμα που επιτρέπει την αποταμίευση και επένδυση των χρημάτων του πελάτη δίνοντάς του τη δυνατότητα σταδιακής τοποθέτησης του κεφαλαίου του στις αγορές.

Με μία απλή αίτηση συμμετοχής ενεργοποιείται μία πάγια εντολή τακτικών καταβολών, οι οποίες, με χρέωση του τραπεζικού του λογαριασμού, επενδύονται σε αμοιβαία κεφάλαια της ΜΑRFΙΝ GΑΜ ΑΕΔΑΚ.

Εχει ελάχιστο ποσό τοποθέτησης 100 ευρώ και η χρονική του διάρκεια μπορεί να είναι 1 έτος, 3, 5 ή 10 έτη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk